Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χρυσή Αυγή: Θρασύτατη ανακοίνωση των Ναζί με αφορμή τη δολοφονική επίθεση στον Ασπρόπυργο

Με μια θρα­σύ­τα­τη ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε χθες το από­γευ­μα, η εγκλη­μα­τι­κή-ναζι­στι­κή συμ­μο­ρία της Χρυ­σής Αυγής επι­χεί­ρη­σε να απο­ποι­η­θεί των ευθυ­νών της για τη δολο­φο­νι­κή ρατσι­στι­κή επί­θε­ση ενα­ντί­ον δύο μετα­να­στών εργα­τών στον Ασπρό­πυρ­γο. Κάνο­ντας λόγο για «ντα­βα­τζή­δες» (οι ίδιοι προ­φα­νώς γνω­ρί­ζουν καλά από «ντα­βα­τζι­λί­κια») της ενη­μέ­ρω­σης και εξα­πο­λύ­ο­ντας χυδαία επί­θε­ση στο ΚΚΕ αλλά και στην ΚΕΕΡΦΑ, οι εγκλη­μα­τί­ες χρυ­σαυ­γί­τες προ­σπά­θη­σαν να πετά­ξουν τη «μπά­λα στην εξέ­δρα», απο­φεύ­γο­ντας να πουν λέξη για την ταμπακιέρα.

Ακο­λου­θώ­ντας την προ­σφι­λή τους γκε­μπε­λι­κή τακτι­κή του «πες πες, κάτι θα μεί­νει», τα φασι­στοει­δή επι­χει­ρούν, ούτε λίγο, ούτε πολύ, να παρα­στή­σουν τα θύμα­τα και τους στο­χο­ποι­η­μέ­νους. Λες και δεν είναι γνω­στή η εμπλο­κή της χρυ­σαυ­γί­τι­κης συμ­μο­ρί­ας τους σε σωρεία εγκλη­μα­τι­κών ενερ­γειών και δολο­φο­νι­κών επι­θέ­σε­ων ενά­ντια σε, Έλλη­νες και ξένους, εργά­τες. Λες και δεν ήταν ο φυρε­ρί­σκος της ναζι­στι­κής οργα­νώ­σης Μιχα­λο­λιά­κος αυτός που δημό­σια παρά­δε­χθη­κε πως η Χρυ­σή Αυγή φέρει την πολι­τι­κή ευθύ­νη για τη δολο­φο­νία του Παύ­λου Φύσσα.

Το να μιλά­νε για «ηθι­κούς αυτουρ­γούς» οι ίδιοι οι ηθι­κοί αυτουρ­γοί εκα­το­ντά­δων δολο­φο­νι­κών επι­θέ­σε­ων, οι φορείς του ρατσι­σμού και του μίσους, είναι, το λιγό­τε­ρο, εξορ­γι­στι­κό. Ο λαός, οι εργα­ζό­με­νοι, η νεο­λαία οφεί­λουν να απο­μο­νώ­σουν τα χρυ­σαυ­γί­τι­κα τσι­ρά­κια του κεφα­λαί­ου και των μεγαλοεργοδοτών…

Ανα­κοί­νω­ση του ΚΚΕ για τη δολο­φο­νι­κή επί­θε­ση της Χρυ­σής Αυγής στον Ασπρόπυργο

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο