Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χυδαία πολιτικάντικη επίθεση στο δήμαρχο Χαϊδαρίου εξαπέλυσε η «κανονιοφόρος» του οπορτουνισμού «Iskra»

Σχο­λιά­ζει ο Ηρα­κλής Κακα­βά­νης //

Χυδαία πολι­τι­κά­ντι­κη επί­θε­ση στο δήμαρ­χο Χαϊ­δα­ρί­ου Μιχά­λη Σελέ­κο εξα­πέ­λυ­σε η «κανο­νιο­φό­ρος» του οπορ­του­νι­σμού «Iskra» με αφορ­μή την επί­σκε­ψη του Γερ­μα­νού Προ­έ­δρου Φρανκ Βάλ­τερ Σταϊν­μάιερ στο Στρα­τό­πε­δο Χαϊ­δα­ρί­ου όπου οι Γερ­μα­νοί συγκέ­ντρω­ναν τους  κομ­μου­νι­στές για να τους εκτε­λούν ως αντί­ποι­να της αντάρ­τι­κης δρά­σης (και όχι μόνο τους 200 της Και­σα­ρια­νής κύριοι της Iskra)

Βρή­καν να επι­τε­θούν σε έναν κατα­ξιω­μέ­νο στη λαϊ­κή συνεί­δη­ση δήμαρ­χο που πρω­το­στα­τεί στην υπε­ρά­σπι­ση των λαϊ­κών δικαιω­μά­των, στην ικα­νο­ποί­η­ση των λαϊ­κών ανα­γκών και στην ανά­δει­ξη αυτού του κομ­μα­τιού της ιστορίας.

Σε ένα δήμαρ­χο που έχει πρω­το­στα­τή­σει στην από­κρου­ση όλων των μνη­μο­νια­κών μέτρων και ως δήμαρ­χος με τον τρό­πο δρά­σης του αλλά και με τη φυσι­κή παρου­σία του σε κάθε δια­δή­λω­ση ενά­ντια στα μνη­μο­νια­κά μέτρα (τα οποία δεν προ­έρ­χο­νται από το Βερο­λί­νο κ. της Iskra, αλλά έχουν ένα συγκε­κρι­μέ­νο κέντρο, έναν συγκε­κρι­μέ­νο Οργα­νι­σμό που μόνο σκο­πό έχει την εντα­τι­κό­τε­ρη εκμε­τάλ­λευ­ση των λαών, την Ευρω­παϊ­κή Ένωση)

Σε ένα δήμαρ­χο που προ­έρ­χε­ται από ένα κόμ­μα που έχει πρω­το­στα­τή­σει στην υπε­ρά­σπι­ση των λαϊ­κών κατα­κτή­σε­ων και δικαιω­μά­των από τις μνη­μο­νια­κές πολι­τι­κές όταν εσείς υλο­ποιού­σα­τε και υπε­ρα­σπί­ζα­τε αυτές τις πολι­τι­κές και που­λού­σα­τε παρα­μύ­θι στο λαό

Σε ένα δήμαρ­χο που προ­έρ­χε­ται από ένα κόμ­μα που στιγ­μή δεν έπα­ψε να ανα­δει­κνύ­ει τι ακρι­βώς έγι­νε την περί­ο­δο της Κατο­χής και ποτέ δεν εγκα­τέ­λει­ψε το ζήτη­μα των απο­ζη­μιώ­σε­ων, με ενέρ­γειες τόσο στη Βου­λή όσο και στο Ευρωκοινοβούλιο.

Επι­τί­θε­στε βρώ­μι­κα παρα­μο­νές των τοπι­κών εκλο­γών σε ένα δήμαρ­χο που ποτέ δεν κινή­θη­κε όπως εσείς κυνη­γώ­ντας τις εντυπώσεις.

Δεν ξαφ­νια­ζό­μα­στε από τέτοιες επι­θέ­σεις. Είναι στη φύση των οπορ­του­νι­στών να χτυ­πά­νε βρώ­μι­κα σε κρί­σι­μες στιγμές.

Οσο για το αν έκα­νε ο δήμαρ­χος ξενά­γη­ση στον Σταϊ­εν­μάιερ, δεν χρειά­ζε­στε την αυτο­νό­η­τη απά­ντη­ση. Δεν υπήρ­χε καταλ­λη­λό­τε­ρος άνθρω­πος να του υπεν­θυ­μί­σει τα εγκλή­μα­τα των ναζί συμπα­τριω­τών του.

Κάτω τα ξερά σας από το δήμαρ­χο Μιχά­λη Σελέκο.

_________________________________________________________________________________________________________

Ηρακλής Κακαβάνης —  Δημοσιογράφος — Συγγραφέας. Σπούδασε φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Από το 1991 έως το 2013 εργάστηκε στον Ριζοσπάστη. Από το 2013 αρθρογραφεί σε διαδικτυακά Μέσα. Από το 2010 συνεργάτης του περιοδικού «Θέματα Παιδείας».
Facebook

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο