Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

«Κομμούνια θα γίνεται σαπούνια»: Θρασύδειλη επίθεση χρυσαυγιτών νεοναζί στα γραφεία του ΚΚΕ στις Συκιές

Τη θρασύδειλη επίθεση από ναζιστές στα γραφεία της καταγγέλλει η ΚΟΒ Συκεών του ΚΚΕ, καλώντας το λαό και τη νεολαία της περιοχής, που έχει ποτιστεί με το αίμα αγωνιστών, να μην αφήσουν τόπο στους φασίστες να σταθούν!

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Καταγγέλλουμε τη νέα θρασύδειλη επίθεση στα γραφεία της ΚΟΒ Συκεών από γνωστά φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής και του Ιερού Λόχου της περιοχής. Δεν μας προξενεί εντύπωση η ώρα που επέλεξαν να χτυπήσουν. Οι ναζιστές-εγκληματίες, σαν γνωστές “κότες” που είναι, έδρασαν μέσα στη νύχτα, κατέστρεψαν την πινακίδα και λέρωσαν την πρόσοψη των γραφείων μας. Οι κατά τα άλλα Έλληνες “πατριώτες”, που φοβούνται να πουν ότι είναι ναζιστές μήπως και μπερδέψουν κανέναν άνθρωπο, βρώμισαν με φασιστικά συνθήματα και χρυσαυγίτικα σύμβολα τα γραφεία, γράφοντας “Κομμούνια θα γίνεται σαπούνια”.

Οι νοσταλγοί του Χίτλερ, οι δολοφόνοι του Φύσσα, τα τσιράκια του συστήματος απέδειξαν για ακόμα μια φορά ποιους βάζουν στο στόχαστρο.

Τους ενοχλούμε γιατί παλεύουμε να γκρεμίσουμε το σύστημα που υπηρετούν, τον καπιταλισμό και να οικοδομήσουμε μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, που κουμάντο θα κάνει η εργατική τάξη και ο λαός και όχι τα αφεντικά τους, οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες.

Τους πονάει η δράση μας στην περιοχή. Ότι ο λαός και η νεολαία παλεύει για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα και οι μπροστάρηδες αυτών των αγώνων βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της “Λαϊκής Συσπείρωσης”.

Τους φοβίζει η πλατιά συσπείρωση του λαού με το ΚΚΕ μπροστά στις εκλογές του Μαΐου γιατί βλέπουν την τρίτη θέση τους να “τρίζει”. Τρόμαξαν μπροστά στην χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση του Κόμματος στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Είδαν εφιάλτες από τα συνθήματα με τα οποία γέμισε η ΚΝΕ όλα τα σχολεία των Συκεών, ανήμερα της 9ης Μάη, Μέρας της Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών.

Γελιούνται αν νομίζουν ότι μπορούν τα βάλουν με τους κομμουνιστές!

Καλούμε το λαό και τη νεολαία στις Συκιές, που ποτίστηκαν με το αίμα τόσων αγωνιστών, να μην αφήσει στους φασίστες τόπο να σταθούν!

Να συσπειρωθεί και να παλέψει ενάντια στις σάπιες ιδέες τους.

Να στείλει μήνυμα στις επερχόμενες εκλογές και να γκρεμίσει τους φασίστες εγκληματίες από την τρίτη θέση!

Τέλος, ας θυμούνται οι νοσταλγοί του Χίτλερ και των μεθόδων του στα κολαστήρια του Άουσβιτς, του Νταχάου κλπ. την τύχη που είχαν οι πολιτικοί τους πρόγονοι, οι ναζί και οι συνεργάτες τους, οι ταγματασφαλίτες. Η κόκκινη σημαία στο Ράιχσταγκ θα τους θυμίζει πάντα την κατάληξη που είχαν.

Η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη. Την ίδια τύχη θα έχουν και πάλι, θα τους στείλουμε εκεί που ανήκουν, στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας!

Καλούμε το λαό της περιοχής να ενισχύσει μπροστά στις εκλογές της 26ης Μαΐου το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, να ψηφίσει το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο δήμο και την Περιφέρεια.

Ισχυρό ΚΚΕ παντού, για μια μεγάλη νίκη του λαού!!!».