Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο Νίκος Παππάς επέλεξε να γίνει «χρήσιμος…»: Υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς θα είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον Δήμο της Αθήνας, ανακοίνωσε σήμερα κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.

Ο Νίκος Παππάς  κέρδισε τη συμπάθεια πολλών με τη δράση του το τελευταίο διάστημα. Αναμφισβήτητες οι αγαθές προθέσεις του και ο αλτρουισμός του. Όμως ως δήμαρχος κληθεί να διαλέξει στρατόπεδο. Στρατόπεδο πολιτικό και κοινωνικό. Θα είναι το μακρύ χέρι μιας εχθρικής στο λαό πολιτικής την οποία αποδέχονται και υλοποιούν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ, ή θα είναι με το λαό της Αθήνας και τις ανάγκες του; Δυστυχώς, το πιθανότερο είναι πως θα γίνει το προκάλυμμα για την υλοποίηση αντιλαϊκών πολιτικών.

Ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με «καλές προθέσεις». Πολλοί με ευαισθησίες, αγωνίες, όραμα και διάθεση να συμβάλλουν στη βελτίωση, έστω, των όρων ζωής του λαού και συστρατεύτηκαν από το 2015 και μετά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Προδόθηκαν και τον εγκατέλειψαν. Από τον αείμνηστο Μανώλη Γλέζο μέχρι και την Κ. Κούνεβα.

Στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου η Κωνσταντίνα Κούνεβα, πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι υποψήφια με το ΚΚΕ.

Ο Νίκος Παππάς δεν έχει πλέον καμία δικαιολογία για την επιλογή του. Επέλεξε να γίνει «χρήσιμος»…

«Ναι, αλλά ο Στάλιν…», του Νίκου Μόττα