Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συγχαρητήρια στον Κ.Μητσοτάκη από τον ακροδεξιό πραξικοπηματία της Βενεζουέλας Χ. Γκουαϊδό

«Συγ­χαί­ρου­με τον Κ.Μητσοτάκη, τον επό­με­νο πρω­θυ­πουρ­γό της Ελλά­δας. Επι­δο­κι­μά­ζου­με τον ελλη­νι­κό λαό που παρα­μέ­νει ένα ιστο­ρι­κό παρά­δειγ­μα δημο­κρα­τί­ας για τους λαούς του κόσμου. Ξέρου­με ότι θα έχου­με την Ελλά­δα μαζί μας στη μάχη για να σώσου­με τη δημο­κρα­τία και την ελευ­θε­ρία μας».

Με αυτό το μήνυ­μα στο Twitter ο Χουάν Γκουαϊ­δό, ο πρα­ξι­κο­πη­μα­τί­ας-μαριο­νέ­τα των ΗΠΑ στη Βενε­ζου­έ­λα, συνε­χά­ρη τον Κυριά­κο Μητσο­τά­κη για την εκλο­γή του.

Guaido Mitsotakis

Θυμί­ζου­με ότι η ΝΔ, δια μέσου του Κ.Μητσοτάκη, είχε σπεύ­σει να «ανα­γνω­ρί­σει» τον — δοτό από τις ΗΠΑ — Γκουαϊ­δό ως μετα­βα­τι­κό «πρό­ε­δρο» της Βενε­ζου­έ­λας, στη­ρί­ζο­ντας μάλι­στα ανά­λο­γες πρω­το­βου­λί­ες του Ευρω­παϊ­κού Λαϊ­κού Κόμ­μα­τος. Τόσο ο ίδιος ο κ.Μητσοτάκης, όσο και στε­λέ­χη της ΝΔ, έχουν κατά το πρό­σφα­το παρελ­θόν ταχθεί ανοι­χτά υπέρ του αμε­ρι­κα­νι­κού σχε­δί­ου για ανα­τρο­πή της νόμι­μης κυβέρ­νη­σης του Νικο­λάς Μαδούρο.

Σε κάτι τέτοιες περι­πτώ­σεις, μιλώ­ντας πάντα πολι­τι­κά, μάλ­λον ισχύ­ει το «δεί­ξε μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι».… 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο