Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Άνω Λιόσια: Σωματεία και φορείς παρεμπόδισαν την παρουσία Χρυσαυγιτών στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Σωμα­τεία και φορείς μαζί με κατοί­κους του δήμου Φυλής παρε­μπό­δι­σαν την παρου­σία και την κατά­θε­ση στε­φά­νων από τους φασί­στες της Χρυ­σής Αυγής στην εκδή­λω­ση για την 25η Μαρ­τί­ου στην κεντρι­κή πλα­τεία των Άνω Λιοσίων.

Με συν­θή­μα­τα όπως: «Έξω τα σκου­πί­δια από τη Φυλή, μαζί με το ΧΥΤΑ και η Χρυ­σή Αυγή», απαί­τη­σαν να απο­χω­ρή­σουν οι φασί­στες από το χώρο. Τελι­κά, κάτω από την απο­φα­σι­στι­κή στά­ση του κόσμου οι φασί­στες δεν κατέ­θε­σαν στεφάνι.

Σοβα­ρές ευθύ­νες για την παρου­σία των χρυ­σαυ­γι­τών έχει η δημο­τι­κή αρχή, που εκλέ­χτη­κε με τη στή­ρι­ξη της ΝΔ και η οποία τώρα στη­ρί­ζε­ται ουσια­στι­κά και από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στε­λέ­χη του συμ­με­τέ­χουν στα ψηφο­δέλ­τια τους στις επι­κεί­με­νες εκλογές.

liosia1

Σοβα­ρές ευθύ­νες έχει και η κυβέρ­νη­ση για την επέμ­βα­ση των δυνά­με­ων της ΟΠΚΕ με χει­ρο­βομ­βί­δες κρό­του λάμ­ψης ενά­ντια στο λαό και τη νεο­λαία της περιο­χής. Μάλι­στα η στά­ση της Αστυ­νο­μί­ας ήταν ιδιαί­τε­ρα προ­κλη­τι­κή, καθώς πριν την εκδή­λω­ση και εντε­λώς αναί­τια επι­χεί­ρη­σαν να κάνουν έλεγ­χο στοι­χεί­ων σε κόσμο που ήταν στην πλατεία.

liosia2

Επι­πλέ­ον, πολί­τες κατήγ­γει­λαν ότι χρυ­σαυ­γί­τες της περιο­χής που ήταν ανά­με­σα σε αυτούς που επι­χεί­ρη­σαν να παρα­βρε­θούν στην εκδή­λω­ση, αμέ­σως μετά, κυκλο­φο­ρού­σαν στο κέντρο της πόλης με την προ­στα­σία της Αστυνομίας.

liosia4Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο