Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Άραγε ποιον εξυπηρετεί η προτροπή του Γ. Καπουτζίδη — του Ηρακλή Κακαβάνη

Με αφορ­μή την προ­τρο­πή του ηθο­ποιού Γιώρ­γου Καπου­τζί­δη προς τη ΛΟΤΚΙ κοι­νό­τη­τα να «απο­μα­κρυν­θεί» από το ΚΚΕ, ανα­δη­μο­σιεύ­ου­με σχό­λιο του δια­χει­ρι­στή του Ατέ­χνως Ηρα­κλή Κακα­βά­νη από τη σελί­δα του στο facebook:

Ο κος Καπουτζίδης εις εκ των εν Ελλάδι σημαιοφόρων άλλων σχεδιασμών

Ο κος Καπου­τζί­δης «χτί­στη­κε» και προ­βάλ­λε­ται (από ΜΜΕ και κυβέρ­νη­ση) ως εκφρα­στής της «ΛΟΑΤΚΙ κοι­νό­τη­τας» (αφη­ρη­μέ­να ενιαί­ας και αδιαίρετης).

Ο κος Καπου­τζί­δης, στο όνο­μα ενός άκρα­του δικαιω­μα­τι­σμού, ανε­ξάρ­τη­τα από την κοι­νω­νι­κή πραγ­μα­τι­κό­τη­τα και το κοι­νω­νι­κό περιε­χό­με­νο που έχει το δικαί­ω­μα, σε μία ταξι­κή κοι­νω­νία, καλεί σε απο­μό­νω­ση του ΚΚΕ!!!

Ο κος Καπου­τζί­δης, στο όνο­μα ενός ματαιό­δο­ξου δικαιω­μα­τι­σμού πρω­το­στα­τεί στην υπε­ρά­σπι­ση μορ­φών κατα­πά­τη­σης των δικαιω­μά­των του παι­διού, κλεί­νει τα αυτιά του στους προ­βλη­μα­τι­σμούς και τα επι­χει­ρή­μα­τα του ΚΚΕ και καλεί σε απο­μό­νω­σή του!!!

Για τον κ. Καπου­τζί­δη είναι αδιά­φο­ρο ότι η παρέν­θε­τη μητρό­τη­τα η οποία θα ικα­νο­ποι­ή­σει τη ματαιο­δο­ξία του συνι­στά μια ακραία μορ­φή εκμε­τάλ­λευ­σης του γυναι­κεί­ου σώμα­τος και καλεί σε απο­μό­νω­ση του ΚΚΕ που τεκ­μη­ριω­μέ­να τάσ­σε­ται κατά του νομο­σχε­δί­ου το οποίο τρο­φο­δο­τεί την εμπο­ρευ­μα­το­ποί­η­ση της τεκνο­ποί­η­σης και της τεκνο­θε­σί­ας, είτε στην Ελλά­δα είτε από άλλη χώρα, ενι­σχύ­ει την εμπο­ρι­κή παρέν­θε­τη μητρό­τη­τα για ζευ­γά­ρι ομό­φυ­λων ανδρών και την ιατρι­κώς υπο­βοη­θού­με­νη ανα­πα­ρα­γω­γή για ζευ­γά­ρι ομό­φυ­λων γυναικών.

Ο κος Καπου­τζί­δης καλεί σε απο­μό­νω­ση του ΚΚΕ, το οποίο έχει στα­θεί αρω­γός κάθε ανθρώ­που που υφί­στα­ται διά­κρι­ση και βία για τις σεξουα­λι­κές επι­λο­γές του, έχει κατα­θέ­σει συγκε­κρι­μέ­νες προ­τά­σεις όπως η αυστη­ρο­ποί­η­ση ποι­νών για τους δρά­στες σεξι­στι­κών ομο­φο­βι­κών επι­θέ­σε­ων, έχει ταχθεί υπέρ σε κάθε ρύθ­μι­ση που λύνει ζητή­μα­τα και δια­σφα­λί­ζει την αρμο­νι­κή συμ­βί­ω­ση ομό­φυ­λων ζευγαριών.

Άρα­γε ποιον εξυ­πη­ρε­τεί το κάλε­σμα το κ. Καπου­τζί­δη;. Σίγου­ρα όχι τη ΛΟΑΤΚΙ κοι­νό­τη­τα… Ποια­νού τη σού­πα χαλά­ει ο λόγος του ΚΚΕ;

ΥΓ: 1. Δεν έχει όλη η ΛΟΑΤΚΙ κοι­νό­τη­τα τις ίδιες από­ψεις με τον κ. Καπου­τζί­δη για το ζήτη­μα της τεκνο­θε­σί­ας και της παρέν­θε­της μητρότητας

2. Το τσου­βά­λια­σμα ανθρώ­πων με δια­φο­ρε­τι­κή ταξι­κή θέση, πολι­τι­κές από­ψεις και εκφρά­σεις σεξουα­λι­κό­τη­τας ως ενιαία «ΛΟΑΤΚΙ κοι­νό­τη­τα» απο­τε­λεί επί­ση­μη στρα­τη­γι­κή των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ με ευρύ­τε­ρους στό­χους στους οποί­ους προσ­δε­μέ­να είναι τα αστι­κά κόμ­μα­τα (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά).

3. Παράλ­λη­λα, προ­τρο­πές (από άλλους Καπου­τζή­δη­δες) έχου­με στους φοι­τη­τές και στους αγρό­τες να μην ακού­νε το ΚΚΕ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο