Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ένας ακόμη άνδρας που είχε συναντηθεί με τη 12χρονη από τον Κολωνό οδηγείται στην φυλακή

Ακό­μη ένας άνδρας από εκεί­νους που εμπλέ­κο­νται στα ραντε­βού της φρί­κης με το 12χρονο κορί­τσι από τον Κολω­νό, παίρ­νει τον δρό­μο για την φυλα­κή, μετά την απο­λο­γία του στην ανα­κρί­τρια της υπόθεσης.

Πρό­κει­ται για τον 55χρονο που συνε­λή­φθη μετά από εντάλ­μα­τα που εξέ­δω­σε, την Πέμ­πτη, η δικα­στι­κή λει­τουρ­γός για άλλους τέσ­σε­ρις άνδρες που ανα­γνώ­ρι­σε το 12χρονο παιδί.

Ο 55χρονος, ο οποί­ος κατη­γο­ρεί­ται για γενε­τή­σια πρά­ξη με ανή­λι­κο ένα­ντι αμοι­βής, είναι ιδιω­τι­κός υπάλ­λη­λος, ενώ φέρε­ται να έχει σχέ­ση με τον αθλη­τι­σμό, καθώς έχει ασχο­λη­θεί με προ­πό­νη­ση νεα­ρών αθλη­τών σε ποδό­σφαι­ρο σάλας. Με την από­φα­ση για προ­φυ­λά­κι­σή του, πλέ­ον οι προ­σω­ρι­νά κρα­τού­με­νοι για την υπό­θε­ση της σεξουα­λι­κής βίας και εκμε­τάλ­λευ­σης του παι­διού, είναι επτά, μετα­ξύ των οποί­ων ο βασι­κός κατη­γο­ρού­με­νος Ηλί­ας Μίχος, αλλά και η μητέ­ρα της 12χρονης.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, ενώ­πιον της δικα­στι­κής λει­τουρ­γού ο κατη­γο­ρού­με­νος αρνή­θη­κε ότι είχε οποια­δή­πο­τε σεξουα­λι­κή επα­φή με την ανήλικη.

Νωρί­τε­ρα, προ­θε­σμία προ­κει­μέ­νου να απο­λο­γη­θεί, την προ­σε­χή Πέμ­πτη, έλα­βε ο 43χρονος ηλε­κτρο­λό­γος, ένας από τους τέσ­σε­ρις κατη­γο­ρού­με­νους που συνε­λή­φθη­σαν μετά τα νέα εντάλ­μα­τα, ενώ οι άλλοι δύο κατη­γο­ρού­με­νοι, 35 και 39 ετών, θα απο­λο­γη­θούν στην δικα­στι­κή λει­τουρ­γό αύριο.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο