Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Έρευνες της αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία για τον εντοπισμό και την σύλληψη του Μπαρμπαρούση

Σε εξέ­λι­ξη βρί­σκε­ται μεγά­λη επι­χεί­ρη­ση της Αστυ­νο­μί­ας στην Αιτω­λο­α­καρ­να­νία, για τον εντο­πι­σμό και την σύλ­λη­ψη του χρυ­σαυ­γί­τη βου­λευ­τή, Κώστα Μπαρ­μπα­ρού­ση.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, οι έρευ­νες της Αστυ­νο­μί­ας εντο­πί­ζο­νται στην ευρύ­τε­ρη περιο­χή του Ξηρο­με­ρί­ου και της Κατού­νας, όπως επί­σης και στην ευρύ­τε­ρη περιο­χή του Μεσολογγίου.

Σύμ­φω­να πάντα με τις ίδιες πλη­ρο­φο­ρί­ες, αστυ­νο­μι­κές δυνά­μεις βρί­σκο­νται και σε άλλες περιο­χές της Αιτω­λο­α­καρ­να­νί­ας, σε περί­πτω­ση που ο Κώστας Μπαρ­μπα­ρού­σης επι­χει­ρή­σει να κινη­θεί προς νομούς της Στε­ρε­άς Ελλά­δας ή της Ηπείρου.

Ο Κ. Μπαρ­μπα­ρού­σης, μιλώ­ντας στη Βου­λή, ζήτη­σε να παρέμ­βει η στρα­τιω­τι­κή ηγε­σία για να συλ­λά­βει ο στρα­τός τον Πρό­ε­δρο της Δημο­κρα­τί­ας, τον πρω­θυ­πουρ­γό και τον υπουρ­γό Άμυ­νας. Ο βου­λευ­τής τέθη­κε εκτός κοι­νο­βου­λευ­τι­κής ομά­δας της ναζι­στι­κής Χρυ­σής Αυγής, ενώ σε νεό­τε­ρη δήλω­σή του προ­σπά­θη­σε να ανα­σκευά­σει τα λεγό­με­νά του, υπο­στη­ρί­ζο­ντας ότι «οι σημε­ρι­νές αυθόρ­μη­τες δηλώ­σεις μου ‑τις οποί­ες ανα­κα­λώ- επ’ ουδε­νί είχαν σκο­πό να αμφι­σβη­τή­σουν τη συνταγ­μα­τι­κή νομιμότητα».

Σε βάρος του ασκή­θη­κε δίω­ξη για το κακουρ­γη­μα­τι­κό αδί­κη­μα των προ­πα­ρα­σκευα­στι­κών πρά­ξε­ων εσχά­της προ­δο­σί­ας.

Σε μια κίνη­ση τακτι­κής προ­κει­μέ­νου να μην ασκη­θεί δίω­ξη σε όλη την Κοι­νο­βου­λευ­τι­κή Ομά­δα της Χρυ­σής Αυγής, η εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση διέ­γρα­ψε τον Κ. Μπαρ­μπα­ρού­ση.

ΚΚΕ: Η προ­σχη­μα­τι­κή δια­γρα­φή Μπαρ­μπα­ρού­ση είναι τυπι­κό δείγ­μα της θρα­συ­δει­λί­ας της Χρυ­σής Αυγής

Θ. Παφί­λης: «Από στό­μα­τος κορά­κου “κρα” θα ακού­σεις. Στην περί­πτω­ση της Χρυ­σής Αυγής προ­σβάλ­λου­με και τα κοράκια»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο