Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Ήταν λίγο λάθος» λέει το πολύ καθίκι «άριστος» νεοδημοκράτης αντιπρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

«Ήταν λίγο λάθος» ‑σύμ­φω­να με το protothema.gr που επι­κα­λεί­ται επι­κοι­νω­νία μαζί του  λέει ο πολύ καθί­κης «άρι­στος» νεο­δη­μο­κρά­της αντι­πρό­ε­δρος του Σωμα­τεί­ου Ξενο­δο­χο­ϋ­παλ­λή­λων Ρόδου Τάσος Ψαρο­μπάς, ο οποί­ος με πρω­τό­γνω­ρη χυδαιό­τη­τα πρό­σβαλ­λε γυναί­κα (τη δημο­σιο­γρά­φο κ. Ηλιά­δη που κατήγ­γει­λε σεξουα­λι­κή παρε­νό­χλη­ση από υφυ­πουρ­γό) και προ­τρέ­πει ακό­μη και σε παιδοκτονία.

Σύμ­φω­να με τις εξη­γή­σεις που έδω­σε ο ίδιος στην τηλε­φω­νι­κή επι­κοι­νω­νία που είχε με το protothema.gr, «δεν είχε σκο­πό να προ­σβά­λει τις γυναί­κες αλλά το ΚΚΕ με το οποίο μας χωρί­ζουν πολ­λά». Για να συμπλη­ρώ­σει πως «ήταν λίγο λάθος» και ότι την κατέ­βα­σε λίγο αργό­τε­ρα, μετανιωμένος…

xudaia anartisi

Αντι­πρό­σω­πος της χει­ρό­τε­ρης μορ­φής χυδαιό­τη­τας, της προ­σβο­λής κάθε ανθρώ­πι­νης αξί­ας. Ο τυφλός αντι­κομ­μου­νι­σμός οδη­γός του…

Η ανακοίνωση μελών του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Ο αντι­πρό­ε­δρος του Σωμα­τεί­ου Ξενο­δο­χο­ϋ­παλ­λή­λων Ρόδου, Τάσος Ψαρο­μπάς, με ανάρ­τη­σή του στα Μέσα Κοι­νω­νι­κής Δικτύ­ω­σης, χλευά­ζει χρη­σι­μο­ποιώ­ντας κυριο­λε­κτι­κά εμε­τι­κές, απο­κρου­στι­κές εκφρά­σεις, την καταγ­γε­λία δημο­σιο­γρά­φου ότι δέχθη­κε σεξουα­λι­κή παρε­νό­χλη­ση από πρώ­ην υπουργό.

Ιδιαί­τε­ρα στο νησί μας, που είχα­με το βια­σμό και τη στυ­γνή δολο­φο­νία της Ελέ­νης Τοπα­λού­δη, αλλά και άλλων περι­πτώ­σε­ων που έχουν καταγ­γελ­θεί, είναι ανε­πί­τρε­πτο να εκφρά­ζο­νται τέτοιες χυδαιό­τη­τες από οποιονδήποτε.

Πολύ περισ­σό­τε­ρο όταν εκφρά­ζο­νται από κάποιον που υπο­τί­θε­ται ότι εκπρο­σω­πεί ως μέλος του ΔΣ του Σωμα­τεί­ου Ξενο­δο­χο­ϋ­παλ­λή­λων τις σκλη­ρά εργα­ζό­με­νες γυναί­κες που είναι πάνω από το 50% στον κλά­δο μας. Ειδι­κά από τη στιγ­μή που μέσα στους ίδιους τους χώρους δου­λειάς σε ξενο­δο­χεία και επι­σι­τι­σμό οι γυναί­κες συνά­δελ­φοι έρχο­νται συνε­χώς αντι­μέ­τω­πες με τέτοια φαινόμενα.

Το λιγό­τε­ρο που έχει να κάνει η Διοί­κη­ση του Σωμα­τεί­ου Ξενο­δο­χο­ϋ­παλ­λή­λων είναι να κατα­δι­κά­σει απε­ρί­φρα­στα αυτή τη στά­ση και να απαι­τή­σει την παραί­τη­ση του συγκεκριμένου.

ΥΓ: καθί­κι = το βρώ­μι­κο σκεύος

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο