Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αίσχος! Η κυβέρνηση σέρνει στα δικαστήρια τα συνδικάτα για να μην απεργήσουν!

Η κυβέρ­νη­ση θορυ­βη­μέ­νη από τις απο­φά­σεις συμ­με­το­χής στην 24ωρη απερ­γία δεκά­δων Εργα­τι­κών Κέντρων και Ομο­σπον­διών και εκα­το­ντά­δων Συν­δι­κά­των στην αυρια­νή απερ­γία ενά­ντια στο νομο­σχέ­διο έκτρω­μα και την τρο­πο­λο­γία παγώ­μα­τος των τριε­τιών, σέρ­νει στα δικα­στή­ρια το Συν­δι­κά­το εργα­ζο­μέ­νων ΟΑΣΑ, την Ένω­ση Εργα­ζο­μέ­νων Ενα­έ­ριας Κυκλο­φο­ρί­ας, την Ομο­σπον­δία Συλ­λό­γων Υπη­ρε­σί­ας Πολι­τι­κής Αερο­πο­ρί­ας και τον Πανελ­λή­νιο Σύλ­λο­γο τηλε­πι­κοι­νω­νιών της Υπη­ρε­σί­ας Πολι­τι­κής Αερο­πο­ρί­ας.

«Οι άθλιοι έφτα­σαν στο σημείο πριν ακό­μα βγά­λουν από­φα­ση για συμ­με­το­χή στην απερ­γία τα σωμα­τεία των εργα­ζο­μέ­νων ΗΣΑΠ και Μετρό και αυτά να στέλ­νουν στα δικα­στή­ρια» σημειώ­νει το ΠΑΜΕ και προσθέτει:

«Είναι υπο­κρι­σία από τη μια η κυβέρ­νη­ση να λέει ότι υπε­ρα­σπί­ζε­ται το δικαί­ω­μα στην απερ­γία και από την άλλη να στέλ­νει στα δικα­στή­ρια τα σωμα­τεία που απο­φα­σί­ζουν να απεργήσουν.

Είναι γελα­σμέ­νη η κυβέρ­νη­ση αν νομί­ζει ότι θα τρο­μο­κρα­τή­σει τους εργα­ζό­με­νους. Απευ­θύ­νου­με κάλε­σμα σε όλους τους εργα­ζό­με­νους για ακό­μη μεγα­λύ­τε­ρη συμ­με­το­χή στην αυρια­νή απερ­γία και στις απερ­για­κές συγκε­ντρώ­σεις. Στην Αθή­να στις 10.30 π.μ. στο Σύνταγμα».

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο