Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αναβάλλονται οι αγώνες σε NBA, Champions και Europa League

Σε ανα­στο­λή όλων των ευρω­παϊ­κών διορ­γα­νώ­σε­ων προ­χω­ρά η UEFA, με την επί­ση­μη ανα­κοί­νω­ση να ανα­μέ­νε­ται μέσα σε λίγη ώρα. Η παν­δη­μία του κορο­νοϊ­ού και τα προ­βλή­μα­τα που έχουν δημιουρ­γη­θεί, ιδιαί­τε­ρα στην Ιτα­λία, αλλά και στην Ισπα­νία, υπο­χρε­ώ­νουν την ευρω­παϊ­κή συνο­μο­σπον­δία να δια­κό­ψει άμε­σα τις διορ­γα­νώ­σεις της, αρχής γενο­μέ­νης από σήμε­ρα (12/3).

Σύμ­φω­να με όλες τις ενδεί­ξεις, δεν θα διε­ξα­χθούν οι έξι προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νες για σήμε­ρα ανα­με­τρή­σεις για τη φάση των “16” του Europa League, μετα­ξύ αυτών και ο αγώ­νας του Ολυ­μπια­κού με τη Γουλ­βς στο “Γ. Καραϊ­σκά­κης, ενώ θα ανα­βλη­θούν και οι τέσ­σε­ρις ρεβάνς για τους “16” του Champions League, που επρό­κει­το να διε­ξα­χθούν την επό­με­νη εβδο­μά­δα (17–18/3).

Μετα­γε­νέ­στε­ρη προσθήκη:

Οι σημε­ρι­νοί αγώ­νες του Europa League θα διε­ξα­χθούν κανο­νι­κά ‑μέχρι στιγ­μής Η UEFA στην ανα­κοί­νω­σή της ανα­φέ­ρει πως θα προ­χω­ρή­σει σε τηλε­διά­σκε­ψη την Τρί­τη 17 Μάρ­τη με τις 55 χώρες — μέλη της, την Ένω­ση Ευρω­παϊ­κών Συλ­λό­γων και τους εκπρο­σώ­πους της Παγκό­σμιας Ένω­σης Επαγ­γελ­μα­τιών Παι­κτών «ώστε να συζη­τη­θεί το μέλ­λον του ευρω­παϊ­κού ποδο­σφαί­ρου υπό αυτές τις συν­θή­κες». Μάλι­στα τονί­ζε­ται πως «η συζή­τη­ση θα αφο­ρά τόσο τις εγχώ­ριες διορ­γα­νώ­σεις όσο και τις ευρω­παϊ­κές συμπε­ρι­λαμ­βα­νο­μέ­νου και του Euro 2020» αν και δημο­σιεύ­μα­τα ανέ­φε­ραν πως την Τρί­τη η UEFA θα ανα­κοι­νώ­σει την ανα­βο­λή του Euro και ανα­μέ­νε­ται να διε­ξα­χθεί το 2021.

Διακοπή και στο NBA

Το NBA (National Basketball Association) ανα­κοί­νω­σε τη δια­κο­πή του πρω­τα­θλή­μα­τος, καθώς ο Γάλ­λος σέντερ των Γιού­τα Τζαζ, Ρού­ντι Γκο­μπέρ, βρέ­θη­κε θετι­κός στον κορονοϊό.

«Το NBA ανα­στέλ­λει τους αγώ­νες μέχρι νεω­τέ­ρας. Το NBA θα χρη­σι­μο­ποι­ή­σει αυτήν τη δια­κο­πή για να καθο­ρί­σει τα επό­με­να βήμα­τα για να προ­χω­ρή­σου­με προς τα εμπρός σε σχέ­ση με την παν­δη­μία του κορο­νοϊ­ού», ανα­φέ­ρε­ται στην ανακοίνωση.

Τα πλέι οφ του ΝΒΑ είναι προ­γραμ­μα­τι­σμέ­να για τις 18 Απρί­λη και οι τελι­κοί στις 4 Ιού­νη, αλλά είναι βέβαιο ότι θα υπάρ­ξει μετάθεση.

Πηγή: ΑΠΕ — 902.gr

___________________________

Λόγω της σοβα­ρό­τη­τας της κατά­στα­σης το Ατέ­χνως θα έχει συνε­χείς αναρ­τή­σεις σχε­τι­κά με τον κορο­ναϊό, από ασφα­λείς μόνο πηγές και επί­ση­μες ενη­με­ρώ­σεις όσον αφο­ρά την εξέ­λι­ξη της παν­δη­μί­ας. Με αίσθη­μα ευθύ­νης σε όλους εσάς που μας εμπι­στεύ­ε­στε και όσους δια­βά­σε­τε κάποιο σχε­τι­κό θέμα μας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο