Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. ο γιος του 63χρονου ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο φονικό στα Ανώγεια

Ένα άτο­μο ανα­ζη­τεί­τε από τις αστυ­νο­μι­κές Αρχές στην ευρύ­τε­ρη περιο­χή των Ανω­γεί­ων, για συμ­με­το­χή στο διπλό έγκλη­μα που συγκλο­νί­ζει από χθες το βρά­δυ την τοπι­κή κοι­νω­νία των Ανω­γεί­ων. Πρό­κει­ται για τον γιο του 63χρονου που έπε­σε νεκρός από τις σφαί­ρες του όπλου του 30χρονου συγ­χω­ρια­νού και γεί­το­νά του στο Περα­χώ­ρι Ανωγείων.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από τη Γενι­κή Αστυ­νο­μι­κή Διεύ­θυν­ση Κρή­της, ο γιος τού 63χρονου συμ­με­τεί­χε στην αρχι­κή λογο­μα­χία μετα­ξύ του πατέ­ρα του και του 30χρονου, αλλά και στην εξέ­λι­ξη του αιμα­τη­ρού επει­σο­δί­ου. Όπως δεί­χνουν τα στοι­χεία, ήταν αυτός που τελι­κά πυρο­βό­λη­σε θανά­σι­μα τον 30χρονο, ο οποί­ος είχε αρχι­κά πυρο­βο­λή­σει τον 63 πατέ­ρα του. Αμέ­σως μετά, ο νεα­ρός άνδρας ‑γιος του 63χρονου θύμα­τος- τρά­πη­κε σε φυγή προς άγνω­στη κατεύ­θυν­ση. Οι Αρχές τον ανα­ζη­τούν, σε συνερ­γα­σία με αστυ­νο­μι­κές δυνά­μεις τόσο του Ρεθύ­μνου όσο και του Ηρα­κλεί­ου. Πλη­ρο­φο­ρί­ες ανα­φέ­ρουν πως σύντο­μα θα παρα­δο­θεί στις Αρχές.

Σύμ­φω­να με τα πρώ­τα στοι­χεία, ο 63χρονος ‑ο οποί­ος μετα­ξύ άλλων είχε δια­τε­λέ­σει πρό­ε­δρος του Πολι­τι­στι­κού Συλ­λό­γου Ανω­γεί­ων και πρό­ε­δρος του Δημο­τι­κού συμ­βου­λί­ου Ανω­γεί­ων- δέχτη­κε μία σφαί­ρα στο σώμα του από το όπλο του 30χρονου. Από το όπλο του γιου τού θύμα­τος, ο 30χρονος δέχτη­κε έξι σφαί­ρες. Αυτή την ώρα στο χωριό επι­κρα­τεί από­λυ­τη σιω­πή, ενώ ανα­μέ­νε­ται το από­γευ­μα να γίνει η κηδεία του 30χρονου στα Ανώ­γεια και αύριο (Δευ­τέ­ρα) η κηδεία του 63χρονου.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο