Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Απάντηση του Δήμου Πατρέων στα άθλια δημοσιεύματα τοπικών και πανελλαδικών ΜΜΕ

Σε άθλια δημο­σιεύ­μα­τα τοπι­κών και πανελ­λα­δι­κών ΜΜΕ, που συν­δέ­ουν την αυτο­κτο­νία στην Πάτρα πρώ­ην εργα­ζό­με­νου σε κοι­νω­φε­λές πρό­γραμ­μα του ΟΑΕΔ με τη δημο­τι­κή αρχή, δίνει απά­ντη­ση ο δήμος. Μάλι­στα, τα δημο­σιεύ­μα­τα στη­ρί­ζο­νται σε καταγ­γε­λία του γνω­στού απ’ τη «δρά­ση» του «συν­δι­κα­λι­στή» — εργο­δό­τη, μέλους της διοί­κη­σης της ΓΣΕΕ, Δημή­τρη Καραγεωργόπουλου.

Η δημο­τι­κή αρχή Πάτρας τονί­ζει τα εξής:

«Με αφορ­μή τα άθλια δημο­σιεύ­μα­τα που συν­δέ­ουν την αυτο­κτο­νία πρώ­ην εργα­ζό­με­νου της κοι­νω­φε­λούς του ΟΑΕΔ με τη δημο­τι­κή αρχή και τη δικα­στι­κή απόρ­ρι­ψη αιτή­μα­τος εργα­ζο­μέ­νων της κοι­νω­φε­λούς του ΟΑΕΔ, στο Λασί­θι της Κρή­της, έχου­με να επι­ση­μά­νου­με τα εξής:

1ον. Στη συγκε­κρι­μέ­νη εκδί­κα­ση ο εκλι­πών δεν ήταν διά­δι­κος σε καμία από τις τρεις υπο­θέ­σεις των απα­σχο­λού­με­νων της κοι­νω­φε­λούς του ΟΑΕΔ, που εκδι­κά­στη­καν την Τρί­τη 13–6‑2023 στο Μονο­με­λές Πρω­το­δι­κείο Λασιθίου.

2ον. Ο καταγ­γέλ­λων “συν­δι­κα­λι­στής” της ΓΣΕΕ, γνω­στός υπη­ρέ­της του συστή­μα­τος και των αφε­ντι­κών, που ποτέ δεν αγω­νί­στη­κε για να υπάρ­χει μόνι­μη και στα­θε­ρή δου­λειά για όλους, προ­έ­βη σε μια πρω­το­φα­νούς αθλιό­τη­τας εκμε­τάλ­λευ­ση και προ­σβο­λή μνή­μης νεκρού, μόνο και μόνο για να χτυ­πή­σει τη δημο­τι­κή αρχή και τον δήμαρ­χο, Κώστα Πελε­τί­δη, με βρώ­μι­κα μέσα!

Είναι λυπη­ρό αυτές τις αθλιό­τη­τες να τις υιο­θε­τούν και να τις προ­βάλ­λουν Μέσα Ενη­μέ­ρω­σης, χωρίς την επι­βε­βαί­ω­ση των άθλιων “πλη­ρο­φο­ριών”».

Πηγή: Ριζο­σπά­στης

Βλα­ντί­μιρ Μαγια­κόφ­σκι: «Ωδή στην Επανάσταση»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο