Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αποκλειστική αποκάλυψη! Ο Άγιος Βασίλης είναι κομμουνιστής!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γρά­φει ο Δημή­τρης Βαλα­ής //
Δάσκα­λος — Νάουσα

Έγκυ­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες ανα­φέ­ρουν πως οι Γεωρ­γιά­δης, Μπο­γδά­νος, Κυρα­νά­κης και άλλοι επι­φα­νείς βου­λευ­τές και στε­λέ­χη της Ν.Δ. ειση­γή­θη­καν στην Κυβέρ­νη­ση να σχε­διά­σει, κατά  τη διάρ­κεια των εορ­τών, μεγά­λη αστυ­νο­μι­κή επι­χεί­ρη­ση σε όλη την επι­κρά­τεια. Θα συμ­με­τέ­χουν όλες οι αστυ­νο­μι­κές δυνά­μεις, ελι­κό­πτε­ρα, ντρό­ουνς, οι αύρες του ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα σύγ­χρο­να τεχνο­λο­γι­κά μέσα που δια­θέ­τει το υπουρ­γείο νόμου και τάξης.

Ο σκο­πός ένας και μονα­δι­κός: Να απο­τρα­πεί με κάθε τρό­πο η είσο­δος του Άι Βασί­λη στη χώρα μας, στα σπί­τια μας, στις καμι­νά­δες μας… Μυστι­κές αμε­ρι­κά­νι­κες υπη­ρε­σί­ες έχουν αδιά­ψευ­στες απο­δεί­ξεις πως ο Άι Βασί­λης είναι κομμουνιστής!!!

Ο πρώ­ην πασό­κος και νυν νεο­δη­μο­κρά­της Μ. Χρυ­σο­χο­ΐ­δης δε θέλει να γελοιο­ποι­η­θεί ξανά, όπως την Πρω­το­μα­γιά και την επέ­τειο του Πολυ­τε­χνεί­ου, και θα τα δώσει όλα για νικη­φό­ρο απο­τέ­λε­σμα αυτή τη φορά.

Η Κυβέρ­νη­ση μπο­ρεί να μην προ­στά­τε­ψε το λαό απ’ τον κορω­νο­ϊό, είναι όμως απο­φα­σι­σμέ­νη να κάνει τα πάντα προ­κει­μέ­νου να τον προ­στα­τέ­ψει απ’ τον κομ­μου­νι­στι­κό ιό. Γνω­ρί­ζει πολύ καλά ότι ο δεύ­τε­ρος είναι απεί­ρως πιο ανθε­κτι­κός και επι­κίν­δυ­νος τόσο για τις αστι­κές κυβερ­νή­σεις όσο και για τα συμ­φέ­ρο­ντα που αυτές εκπροσωπούν.

Δεί­τε το βίντεο και θα κατα­λά­βε­τε πώς τεκ­μη­ριώ­νο­νται όλες οι κατη­γο­ρί­ες κατά του Άι Βασίλη!

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

 

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο