Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Β. Δάγκα: Το ΚΚΕ πρότεινε στη συνταγματική αναθεώρηση να μην παραχωρούνται παραλίες και αιγιαλοί (VIDEO)

Το ΚΚΕ είναι υπέρ της ελεύ­θε­ρης πρό­σβα­σης του λαού σε όλες τις παρα­λί­ες με κατάρ­γη­ση κάθε επι­χει­ρη­μα­τι­κής δρα­στη­ριό­τη­τας, τόνι­σε η βου­λευ­τής του Κόμ­μα­τος Βιβή Δάγκα, υπεν­θυ­μί­ζο­ντας, μιλώ­ντας στον «ΣΚΑΪ» το πρωί της Πέμ­πτης, ότι το Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα το 2019 στη συνταγ­μα­τι­κή ανα­θε­ώ­ρη­ση πρό­τει­νε να τρο­πο­ποι­η­θεί το άρθρο 18 για να μην παρα­χω­ρού­νται προς εκμε­τάλ­λευ­ση ο ορυ­κτός πλού­τος, τα κοι­νω­νι­κά αγα­θά, οι δημό­σιες εκτά­σεις σε ορει­νούς όγκους, οι αιγια­λοί, οι αρχαιο­λο­γι­κοί χώροι.

Θύμι­σε επί­σης πως η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ από κοι­νού αρνή­θη­καν να στη­ρί­ξουν την πρό­τα­ση του ΚΚΕ και δεν την έθε­σαν στην Ολο­μέ­λεια της Βουλής.

Ανα­φε­ρό­με­νη στις τοπι­κές εκλο­γές σημεί­ω­σε ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στη­ρί­ζουν ίδιους υπο­ψη­φί­ους σε διά­φο­ρες περιο­χές διό­τι συμ­φω­νούν με τη φορο­λο­γι­κή επι­βά­ρυν­ση μέσω των δημο­τι­κών τελών και την ιδιω­τι­κο­ποί­η­ση δημο­τι­κών υπη­ρε­σιών. Ειδι­κά για το ΕΣΠΑ υπο­γράμ­μι­σε ότι δεν έχει επι­λέ­ξι­μα ανα­γκαία έργα όπως ο προ­σει­σμι­κός έλεγ­χος των σχο­λεί­ων, νέα σχο­λι­κά κτί­ρια και άλλες υπο­δο­μές και δωρε­άν δημο­τι­κούς και βρε­φο­νη­πια­κούς σταθμούς.

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο