Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γ. Γεραπετρίτης: Μέχρι το Πάσχα το πόρισμα για τα Τέμπη – Αρχές Οκτωβρίου το σύστημα τηλεδιοίκησης στο δίκτυο

Μέχρι το Πάσχα ή την αμέ­σως επό­με­νη εβδο­μά­δα θα έχει ολο­κλη­ρω­θεί το πόρι­σμα της Επι­τρο­πής Εμπει­ρο­γνω­μό­νων για το σιδη­ρο­δρο­μι­κό δυστύ­χη­μα στα Τέμπη, δήλω­σε σήμε­ρα ο υπουρ­γός Επι­κρα­τεί­ας και Μετα­φο­ρών Γ. Γεραπετρίτης.

Ο υπουρ­γός ανα­κοί­νω­σε ότι στο τέλος Ιου­νί­ου θα έχει ολο­κλη­ρω­θεί το σύστη­μα τηλε­διοί­κη­σης του Βόρειου άξο­να του σιδη­ρο­δρο­μι­κού δικτύ­ου από τη Λάρι­σα και επά­νω, και στο τέλος Σεπτεμ­βρί­ου το υπό­λοι­πο τμή­μα του, από την Οινόη μέχρι την Τιθορέα.

«Στό­χος μας είναι από αρχές Οκτω­βρί­ου να είναι σε πλή­ρη λει­τουρ­γία το συνο­λι­κό σύστη­μα τηλε­διοί­κη­σης που περι­λαμ­βά­νει σημα­το­δό­τη­ση και τα κέντρα ελέγ­χου», είπε.

Ο κ. Γερα­πε­τρί­της δήλω­σε ακό­μη ότι μέχρι το Πάσχα θα απο­κα­τα­στα­θούν τα δρο­μο­λό­για του Προ­α­στια­κού μέχρι το Κιά­το καθώς ολο­κλη­ρώ­νο­νται τα έργα ηλε­κτρο­φω­τι­σμού στις σήραγ­γες, ενώ ανέ­φε­ρε ότι έχει γίνει συζή­τη­ση με την Hellenic Train και θα ανα­κοι­νω­θεί τις επό­με­νες ημέ­ρες από την εται­ρία για μειω­μέ­νο εισι­τή­ριο κατά 50% στα Intercity στους φοι­τη­τές και τους νέους κάτω των 25 ετών.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο