Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γ. Δελής: Να ενισχυθεί η αμφισβήτηση της αντιλαϊκής πολιτικής και των κομμάτων που την υπηρετούν (AUDIO)

Ικα­νο­ποί­η­ση προ­κα­λούν τα δημο­σκο­πι­κά ευρή­μα­τα που δεί­χνουν το ΚΚΕ ανε­βα­σμέ­νο, σημεί­ω­σε ο βου­λευ­τής του Κόμ­μα­τος Γιάν­νης Δελής μιλώ­ντας στο ραδιό­φω­νο «Real FM» το πρωί της Παρα­σκευ­ής. Σημεί­ω­σε ότι συνε­χί­ζε­ται να εκφρά­ζε­ται η ενί­σχυ­ση του ρεύ­μα­τος αμφι­σβή­τη­σης της αντι­λαϊ­κής πολι­τι­κής και πρό­σθε­σε ότι η ενί­σχυ­ση αυτή έρχε­ται μέσα από την ενδυ­νά­μω­ση των εργα­τι­κών — λαϊ­κών αγώνων.

Τόνι­σε ότι ο λαός πρέ­πει να αμφι­σβη­τή­σει την αντι­λαϊ­κή πολι­τι­κή, όχι απλά τα πρό­σω­πα, προ­κει­μέ­νου να φύγει κάποιος και να έρθει άλλος από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, από τα κόμ­μα­τα που έχουν κρι­θεί και συμ­φω­νούν στα βασι­κά μετα­ξύ τους.

Τώρα πρέ­πει να στα­μα­τή­σει το έγκλη­μα του ισραη­λι­νού κρά­τους στη Γάζα, υπο­γράμ­μι­σε ανα­φε­ρό­με­νος στη Μέση Ανα­το­λή, προ­σθέ­το­ντας ότι πρέ­πει να ανοί­ξουν ανθρω­πι­στι­κοί διά­δρο­μοι και να μετα­φερ­θεί βοή­θεια στους Παλαι­στί­νιους. Όπως είπε, το πρό­βλη­μα είναι η κατο­χή των παλαι­στι­νια­κών εδα­φών από το Ισρα­ήλ και τα περί «αυτο­ά­μυ­νας» σημαί­νουν δικαί­ω­μα του Ισρα­ήλ στην παρά­νο­μη κατο­χή της παλαι­στι­νια­κής γης.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο