Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γ. Δελλής: Το ΚΚΕ είναι η ψυχή των κινητοποιήσεων ενάντια στη σφαγή στην Παλαιστίνη

Την ανο­δι­κή τάση του ΚΚΕ που απο­τυ­πώ­νε­ται σε δημο­σκο­πή­σεις έχου­με σκο­πό να την ενι­σχύ­σου­με, τόνι­σε ο βου­λευ­τής του Κόμ­μα­τος Γιάν­νης Δελής, μιλώ­ντας το πρωί της Παρα­σκευ­ής στο «Open».

Εξή­γη­σε ότι η ανο­δι­κή αυτή τάση, που απο­τυ­πώ­θη­κε στις βου­λευ­τι­κές και στις δημο­τι­κές — περι­φε­ρεια­κές εκλο­γές, είναι απο­τέ­λε­σμα της κοπιώ­δους προ­σπά­θειας του ΚΚΕ, τόσο μέσα στη Βου­λή, όπου τοπο­θε­τεί­ται με σοβα­ρό­τη­τα για όλα τα ζητή­μα­τα κατα­θέ­το­ντας προ­τά­σεις και ασκώ­ντας ουσια­στι­κή κρι­τι­κή στην κυβερ­νη­τι­κή πολι­τι­κή, όσο και στο κίνη­μα, οργα­νώ­νο­ντας κινη­το­ποι­ή­σεις και αγώνες.

Μάλι­στα, σημεί­ω­σε ότι το ΚΚΕ είναι η ψυχή στις κινη­το­ποι­ή­σεις ενά­ντια στη σφα­γή που γίνε­ται στη Γάζα και τη Δυτι­κή Όχθη, αλλά και στις κινη­το­ποι­ή­σεις για να γλι­τώ­σει ο κόσμος τα σπί­τια και τα μαγα­ζιά του από τους πλειστηριασμούς.

Σχε­τι­κά με τη φορο­ε­πι­δρο­μή που ετοι­μά­ζει η κυβέρ­νη­ση στους αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νους, επι­σή­μα­νε ότι όλες οι κυβερ­νή­σεις έχουν απο­φα­σί­σει να εξαι­ρέ­σουν εφο­πλι­στές και τρα­πε­ζί­τες από τη φορο­λο­γία και τη φορο­δια­φυ­γή την ανα­ζη­τούν στους μικρούς ελεύ­θε­ρους επαγγελματίες.

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο