Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δήλωση του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας

Με αφορ­μή τα κακό­βου­λα σχό­λια που δημο­σιεύ­θη­καν μετά την ετή­σια εκδή­λω­ση του Τμή­μα­τος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένο­πλες Δυνά­μεις και τα Σώμα­τα Ασφα­λεί­ας που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στο Στά­διο Ειρή­νης και Φιλί­ας (ΣΕ)Φ την 21/01/2024 το Τμή­μα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένο­πλες Δυνά­μεις και τα Σώμα­τα Ασφα­λεί­ας δηλώ­νει τα ακόλουθα:

«Στην εκδή­λω­ση μετα­ξύ των άλλων προ­σκλή­θη­καν όλες οι Ομο­σπον­δί­ες Περι­φε­ρεια­κών Ενώ­σε­ων Στρα­τιω­τι­κών, όλες οι Περι­φε­ρεια­κές Ενώ­σεις Στρα­τιω­τι­κών, καθώς και άλλα Σωμα­τεία που εκπρο­σω­πούν τα στε­λέ­χη των Ενό­πλων Δυνά­με­ων.

Τα σχό­λια περί διά­κρι­σης σε “καλά” και “κακά” σωμα­τεία δεν αφο­ρούν το ΚΚΕ. Η επι­λο­γή συμ­με­το­χής ή όχι των προ­σκλη­θέ­ντων φορέ­ων στην εκδή­λω­ση αφο­ρά απο­κλει­στι­κά και μόνο την επι­λο­γή που έκα­νε ο κάθε φορέας.

Δεν γνω­ρί­ζου­με αν κάποιοι ενο­χλού­νται από τη μαζι­κή συμ­με­το­χή σε αυτή την εκδή­λω­ση, πάντως το ΚΚΕ όπως κάνει μέχρι σήμε­ρα, θα συνε­χί­σει να ανα­δει­κνύ­ει τα προ­βλή­μα­τα των στρα­τιω­τι­κών και των μελών των οικο­γε­νειών τους και να στη­ρί­ζει τους αγώ­νες τους για τη λύση τους».

Δεί­τε Ομι­λία του Δημή­τρη Κουτσούμπα
στη συνε­στί­α­ση και κοπή πίτας της Επι­τρο­πής της ΚΕ του ΚΚΕ
για τα Σώμα­τα Ασφα­λεί­ας και τις Ένο­πλες Δυνάμεις 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο