Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δίκη για δολοφονία Καρολάιν: Παραιτείται από την έφεση ο Μπ. Αναγνωστόπουλος — Δε θα δώσει και πανελλήνιες

Την από­φα­σή του να παραι­τη­θεί από την έφε­ση κατά της πρω­τό­δι­κης από­φα­σης ανα­κοί­νω­σε ο πιλό­τος ο οποί­ος έχει ομο­λο­γή­σει τη δολο­φο­νία της συζύ­γου του Καρο­λάιν, στην πολύ­κρο­τη υπό­θε­ση στα Γλυ­κά Νερά.

Ο εντο­λέ­ας μου, απο­φά­σι­σε για εξαι­ρε­τι­κά σοβα­ρούς λόγους που δεν είναι ανα­κοι­νώ­σι­μοι να παραι­τη­θεί από κάθε ένδι­κο μέσο και συγκε­κρι­μέ­να της εφέ­σε­ως που άσκη­σε κατά της από­φα­σης του Μικτού Ορκω­τού Δικα­στη­ρί­ου Αθη­νών”, ανα­φέ­ρει σε ανα­κοί­νω­ση ο συνή­γο­ρός του τονί­ζο­ντας πως δρο­μο­λο­γού­νται οι δια­δι­κα­σί­ες προς την Εισαγ­γε­λία Εφε­τών Αθη­νών και ενώ­πιον του Μικτού Ορκω­τού Εφε­τεί­ου Αθη­νών προ­κει­μέ­νου να μην συνε­χι­στεί η δίκη του σε δεύ­τε­ρο βαθμό.

Επι­πλέ­ον διευ­κρι­νί­ζει ότι “για το θέμα των Πανελ­λα­δι­κών Εξε­τά­σε­ων ότι λόγω των εξε­λί­ξε­ων και καθό­τι βρί­σκε­ται σε πολύ δυσχε­ρή ψυχο­λο­γι­κή κατά­στα­ση δεν δύνα­ται να ολο­κλη­ρώ­σει τη συμ­με­το­χή του σε αυτές και ως εκ τού­του δεν θα επι­χει­ρή­σει την εισα­γω­γή του σε σχο­λές της Τρι­το­βάθ­μιας εκπαίδευσης”.

Η ανα­κοί­νω­ση για παραί­τη­ση από την έφε­ση εκ’ μέρους του Ανα­γνω­στό­που­λου έρχε­ται τη στιγ­μή που η δίκη του στο Μικτό Ορκω­τό Εφε­τείο της Αθή­νας βρί­σκο­νταν σε εξέ­λι­ξη και στο ακρο­α­τή­ριο είχε κατα­θέ­σει ήδη σημα­ντι­κοί μάρ­τυ­ρες της υπό­θε­σης. Ο κατα­δι­κα­σθείς, πρω­το­δί­κως, 34χρονος πιλό­τος και ενώ­πιον του Εφε­τεί­ου είχε προ­βάλ­λει τον ισχυ­ρι­σμό ότι τέλε­σε το έγκλη­μά του εν βρα­σμώ ψυχι­κής ορμής.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο