Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δ. Κουτσούμπας: Μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας από την Πάτρα, όπου η αγωνιστική Δημοτική Αρχή έχει γίνει σημείο αναφοράς (VIDEO — ΦΩΤΟ)

«Μήνυ­μα νίκης και αισιο­δο­ξί­ας» μετέ­φε­ρε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημή­τρης Κου­τσού­μπας, ο οποί­ος επι­σκέ­πτε­ται την Πάτρα, την πόλη όπου η αγω­νι­στι­κή Δημο­τι­κή Αρχή «έχει γίνει σημείο ανα­φο­ράς σε όλη την Ελλά­δα», όπως είπε.

Μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, φίλοι και οπα­δοί, πολ­λοί από τους οποί­ους βρί­σκο­νται υπο­ψή­φιοι στα ψηφο­δέλ­τια της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης», επι­φύ­λα­ξαν θερ­μή υπο­δο­χή στον Δημή­τρη Κου­τσού­μπα, στο εκλο­γι­κό κέντρο στην Πάτρα.

Τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ συνό­δευαν τα μέλη του ΠΓ της Κεντρι­κής Επι­τρο­πής Λουί­ζα Ράζου και Δημή­τρης Αρβα­νι­τά­κης. Επί­σης τα μέλη της ΚΕ Δημή­τρης Τζα­βά­ρας και Νίκος Καρα­θα­να­σό­που­λος.

Ο Δημή­τρης Κου­τσού­μπας συνα­ντή­θη­κε με τον δήμαρ­χο και εκ νέου υπο­ψή­φιο Κώστα Πελε­τί­δη και με τον υπο­ψή­φιο περι­φε­ρειάρ­χη Σωτή­ρη Παρί­ση, ενώ έκα­νε την εξής δήλω­ση:  «Σήμε­ρα εδώ από την Πάτρα, όπου η αγω­νι­στι­κή δημο­τι­κή αρχή με επι­κε­φα­λής τον Κώστα Πελε­τί­δη έχει γίνει σημείο ανα­φο­ράς σε όλη την Ελλά­δα ακρι­βώς για­τί βάζει μπρο­στά τις ανά­γκες των πολ­λών, του λαού και όχι τα κέρ­δη των λίγων θέλου­με να απευ­θύ­νου­με μήνυ­μα νίκης και αισιο­δο­ξί­ας. Την Κυρια­κή ψηφί­ζου­με τη “Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση”, με το “γαρύ­φαλ­λο”, παντού σε όλη τη χώρα, σε όλους τους Δήμους και τις Περι­φέ­ρειες. Για να εκλέ­ξου­με πολύ περισ­σό­τε­ρους “Πελε­τί­δη­δες” σε όλη την Ελλάδα!».

Ο Δημή­τρης Κου­τσού­μπας μαζί με τον δήμαρ­χο Κώστα Πελε­τί­δη και τον υπο­ψή­φιο περι­φε­ρειάρ­χη Σωτή­ρη Παρίση

Ο Κώστας Πελε­τί­δης έκα­νε την εξής δήλω­ση: Εννέα χρό­νια τώρα, δίνου­με με τον πατραϊ­κό λαό έναν όμορ­φο αγώ­να για την προ­κο­πή του λαού μας, για να έχουν τα παι­διά μας αυτά που δικαιού­νται και σε αυτόν τον ωραίο αγώ­να είχα­με συμπα­ρα­στά­τη πάντο­τε το Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα Ελλά­δας και τον Γραμ­μα­τέα μας, τον Δημή­τρη τον Κου­τσού­μπα και τον ευχα­ρι­στού­με για όλη αυτή την συμπα­ρά­στα­ση, για­τί όταν έχου­με πολ­λές δυνά­μεις και ισχυ­ρή βοή­θεια έχου­με και νίκες. Και είμα­στε σίγου­ροι ότι αύριο θα συνε­χί­σου­με μαζί στον ίδιο δρό­μο, μαζί με τον πατραϊ­κό λαό, για να έχου­με αυτά που πρέ­πει. Ο αγώ­νας μας φέρ­νει απο­τε­λέ­σμα­τα, δημιουρ­γεί προ­ϋ­πο­θέ­σεις για να έχου­με ένα καλύ­τε­ρο αύριο και μέλ­λον για τα παι­διά μας».

«Εμπρός λαέ μη σκύ­βεις το κεφά­λι, με τον Πελε­τί­δη δήμαρ­χο και πάλι», ήταν ένα από τα συν­θή­μα­τα που ακού­στη­καν κατά την άφι­ξη του Δημή­τρη Κου­τσού­μπα και τον χαι­ρε­τι­σμό του με τον δήμαρ­χο. Στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ προ­σφέρ­θη­κε δώρο ένα καλά­θι με τοπι­κά προϊόντα.

Στις 7.30 μ.μ. η μεγάλη συγκέντρωση

Στις 7.30 μ.μ. στην πλα­τεία Τριών Συμ­μά­χων θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί η κεντρι­κή προ­ε­κλο­γι­κή συγκέ­ντρω­ση της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» στην Πάτρα, στην οποία θα παρευ­ρε­θεί ο Δημή­τρης Κου­τσού­μπας. Θα μιλή­σουν ο Κώστας Πελε­τί­δης και ο Σωτή­ρης Παρίσης.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο