Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δ. Κουτσούμπας: Με ισχυρό ΚΚΕ μπροστά στους αγώνες μπορούν να υπάρξουν θετικές εξελίξεις για τον λαό (AUDIO)

Όσο πιο δυνα­τό θα είναι το ΚΚΕ στις εκλο­γές τόσο πιο δυνα­τός θα είναι ο λαός απέ­να­ντι στην όποια κυβέρ­νη­ση σχη­μα­τι­στεί που θα είναι αντι­λαϊ­κή, τόνι­σε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κου­τσού­μπας μιλώ­ντας στην ΕΡΑ το πρωί της Δευ­τέ­ρας. Σημεί­ω­σε ότι με ένα ισχυ­ρό ΚΚΕ μπρο­στά στους αγώ­νες θα μπο­ρούν να υπάρ­ξουν θετι­κές εξε­λί­ξεις για τον λαό και να ανοί­ξει ο δρό­μος για ριζι­κές αλλαγές.

Σημεί­ω­σε πως η κοι­νή στρα­τη­γι­κή ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στα κεντρι­κά ζητή­μα­τα δεί­χνει πως αντι­κει­με­νι­κά υπάρ­χουν οι προ­ϋ­πο­θέ­σεις για να σχη­μα­τι­στεί κυβέρ­νη­ση μετά τις εκλο­γές στις 21 Μάη και πρό­σθε­σε ότι αν γίνουν μετά άλλες εκλο­γές θα γίνουν για να κλα­πούν ψήφοι προ­κει­μέ­νου να ενι­σχυ­θούν τα δύο πρώ­τα κόμματα.

Απα­ντώ­ντας σε ερώ­τη­ση για τη δυνα­μι­κή του ΚΚΕ, υπο­γράμ­μι­σε πως το Κόμ­μα έχει σημα­ντι­κή δυνα­μι­κή εκεί που πρώ­τα καθο­ρί­ζε­ται η εξέ­λι­ξη της κοι­νω­νί­ας και η διεκ­δί­κη­ση για την ικα­νο­ποί­η­ση των λαϊ­κών ανα­γκών, στο κίνη­μα, λέγο­ντας ότι οι δυνά­μεις του ΚΚΕ είναι 2η δύνα­μη πανελ­λα­δι­κά στο εργα­τι­κό συν­δι­κα­λι­στι­κό κίνη­μα, είναι 1η δύνα­μη στους Φοι­τη­τι­κούς Συλ­λό­γους, σχε­δόν το 39% των ερω­τώ­με­νων σε δημο­σκό­πη­ση θεω­ρεί το ΚΚΕ το πιο αξιό­πι­στο κόμ­μα. Πρό­σθε­σε πως το προ­σεγ­γί­ζουν απλοί λαϊ­κοί άνθρω­ποι που ψήφι­σαν ΣΥΡΙΖΑ ή και ΝΔ, που συμ­με­τεί­χαν στους αγώ­νες και βλέ­πουν μια λύση το ΚΚΕ.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο