Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

#ειδικη_αδεια για τους κυβερνώντες, ξύλο και πρόστιμα για τους πολίτες

Νονός ο Άδω­νις Γεωρ­γιά­δης σε βάπτι­ση κατ’ εξαί­ρε­ση (!)… σε μια περιο­χή που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Υπήρ­χε ειδι­κή άδεια από την Πολι­τι­κή Προ­στα­σία ισχυ­ρί­ζε­ται ο κ. Γεωρ­γιά­δης: «Για την συγκε­κρι­μέ­νη βάπτι­ση η οικο­γέ­νεια για σοβα­ρούς οικο­γε­νεια­κούς της λόγους έκα­νε αίτη­ση και έλα­βε άδεια για την πραγ­μα­το­ποί­η­ση της την συγκε­κρι­μέ­νη μέρα και ώρα. Η άδεια έχει ημε­ρο­μη­νία 05/03/2021 και εξε­δώ­θη από την Πολι­τι­κή Προ­στα­σία» και απο­κα­λύ­πτει μια δια­δι­κα­σία που δεν ξέρα­με ότι υπάρ­χει: «Πάτε και κάνε­τε αίτη­ση στην Πολι­τι­κή Προ­στα­σία, εξη­γεί­τε τους λόγους και σας παρα­χω­ρούν άδεια με συγκε­κρι­μέ­να άτο­μα». Πρό­σθε­σε επί­σης πως «αυτή είναι μία δια­δι­κα­σία που ο καθέ­νας μπο­ρεί να ακο­λου­θή­σει αν έχει σοβα­ρούς λόγους».

Δεν είναι η πρώ­τη φορά που με αφορ­μή δρα­στη­ριό­τη­τα κυβερ­νη­τι­κού παρά­γο­ντα ανα­κα­λύ­πτου­με δυνα­τό­τη­τα που δεν ξέρα­με ότι υπάρ­χει. Όπως όταν ο πρω­θυ­πουρ­γός φωτο­γρα­φι­ζό­ταν στην Πάρ­νη­θα μάθα­με ότι υπήρ­χε η δυνα­τό­τη­τα υπερ­το­πι­κής δυνα­τό­τη­τας για λόγους ανα­ψυ­χής (υιο­θε­τή­θη­κε για να δικαιο­λο­γη­θεί η πρω­θυ­πουρ­γι­κή ανεμελιά).

Συνε­χώς γίνε­ται φανε­ρό ότι τα περιο­ρι­στι­κά μέτρα δεν ισχύ­ουν για τα μέλη της κυβέρ­νη­σης και τους συν αυτώ…

#ειδικη_αδεια ο @AdonisGeorgiadi για τη βάπτι­ση Ειδι­κή δυνα­τό­τη­τα ο @PrimeministerGR να σου­λα­τσά­ρει στην #Πάρ­νη­θα. Ειδι­κή περί­στα­ση το τρα­πέ­ζω­μα #Μητσο­τά­κη στην #Ικα­ρία… Πρό­στι­μο όμως για τη γριού­λα στη Λαμία, για τον συντα­ξιού­χο στην Κέρ­κυ­ρα, για την κυρία που πήγε να κατα­θέ­σει λου­λού­δι στο Πολυ­τε­χνείο. Πρό­στι­μο και ξύλο στην πλα­τεία της #νεας_σμυρνης… για­τί γονείς τόλ­μη­σαν να πάνε βόλ­τα τα παι­διά τους στην πλατεία.

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο