Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εισβολή χάκερ στην τηλεκπαίδευση — Πρόβαλαν πορνό

Μεγά­λη ανα­τα­ρα­χή προ­κλή­θη­κε στη δευ­τε­ρο­βάθ­μια εκπαί­δευ­ση όταν άγνω­στοι “εισέ­βα­λαν” στην τηλεκ­παί­δευ­ση χακά­ρο­ντας τους λογα­ρια­σμούς μαθη­τών και μαθη­τριών. Η Δίω­ξη Ηλε­κτρο­νι­κού Εγκλή­μα­τος έχει ξεκι­νή­σει ήδη έρευ­νες για τον εντο­πι­σμό τους.

Καταγ­γε­λί­ες υπάρ­χουν τόσο στην Κάλυ­μνο, όσο και στη Ρόδο, σε Γυμνά­σιο της οποί­ας, οι “χάκερ” προ­έ­βα­λαν και βίντεο με ακα­τάλ­λη­λες σκη­νές ερω­τι­κού περιε­χο­μέ­νου, ενώ σύμ­φω­να με τον προϊ­στά­με­νο της Δευ­τε­ρο­βάθ­μιας Εκπαί­δευ­σης Δωδε­κα­νή­σου Γιάν­νη Παπα­δο­μαρ­κά­κη, το ίδιο συνέ­βη και σε άλλα σχο­λεία, σε άλλες περιο­χές της χώρας, όπως στη Νέα Σμύρ­νη, με το Υπουρ­γείο Παι­δεί­ας να έχει ενη­με­ρω­θεί σχετικά.

Σε κάθε περί­πτω­ση ήδη από χθες έχει ζητη­θεί από όλους τους μαθη­τές να εισέρ­χο­νται στο σύστη­μα για τα δια­δι­κτυα­κά μαθή­μα­τα με τα αλη­θι­νά τους στοι­χεία και όχι με τη χρή­ση ψευ­δω­νύ­μων όπως γίνο­νταν σε ορι­σμέ­νες περι­πτώ­σεις προη­γου­μέ­νως, ούτως ώστε να δυσχε­ραί­νο­νται τέτοιου είδους «εισβο­λές».

Σύμ­φω­να με τον κ. Παπα­δο­μαρ­κά­κη, με εξαί­ρε­ση αυτό το περι­στα­τι­κό αλλά και μικρές αλλά αντι­με­τω­πί­σι­μες δυσκο­λί­ες που υπήρ­ξαν τις πρώ­τες ημέ­ρες, τα δια­δι­κτυα­κά μαθή­μα­τα διε­ξά­γο­νται κανο­νι­κά χωρίς ιδιαί­τε­ρα προβλήματα.

Πηγή: enikos.gr

«Ο πικρός βίος του Μαξ Χάβε­λα­αρ, Μια ιστο­ρία εκμε­τάλ­λευ­σης στις αποι­κί­ες καφέ»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο