Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εναρκτήρια εκδήλωση του 50ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή την Παρασκευή στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό

Το Κεντρι­κό Συμ­βού­λιο της ΚΝΕ διορ­γα­νώ­νει μεγά­λη εκδή­λω­ση την Παρα­σκευή 23 Φεβρουα­ρί­ου, στις 19:00, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισ­σό (Λεωφ. Ηρα­κλεί­ου 145), όπου θα γίνει η επί­ση­μη έναρ­ξη των εκδη­λώ­σε­ων του 50ου Φεστι­βάλ ΚΝΕ-Οδη­γη­τή, οι οποί­ες θα κορυ­φω­θούν τον Σεπτέμ­βρη στην Αθήνα.

Στην εκδή­λω­ση θα μιλή­σει ο Θοδω­ρής Κωτσα­ντής, γραμ­μα­τέ­ας του ΚΣ της ΚΝΕ και θα κάνει παρέμ­βα­ση ο Δημή­τρης Γόντι­κας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμ­μα­τέ­ας του ΚΣ της ΚΝΕ την περί­ο­δο 1972–1979, όπου έγι­νε και η αρχή του Φεστι­βάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

Στο πλαί­σιο της εκδή­λω­σης, θα παρου­σια­στεί το λογό­τυ­πο, η αφί­σα και το σύν­θη­μα του 50ου Φεστι­βάλ ΚΝΕ-Οδη­γη­τή, καθώς και μέρος της προ­φε­στι­βα­λι­κής δρα­στη­ριό­τη­τας που θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί τους επό­με­νους μήνες μέχρι και τον Σεπτέμβρη.

Η εκδή­λω­ση θα κλεί­σει με μου­σι­κό αφιέ­ρω­μα στο επα­να­στα­τι­κό-αντάρ­τι­κο τρα­γού­δι από το συγκρό­τη­μα «Ρωμιο­σύ­νη» και την ορχή­στρα της ΚΝΕ, με αφορ­μή την επέ­τειο ίδρυ­σης της ΕΠΟΝ (23/2/1943).

Στον χώρο της εκδή­λω­σης θα λει­τουρ­γεί έκθε­ση με στιγ­μές από την ιστο­ρία του Φεστι­βάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

 

Το “έπος” του Γου­έ­μπλεϊ, αφη­γεί­ται ο Αρι­στεί­δης Καμάρας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο