Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εντοπίστηκε dna Έλληνα οπαδού σε μαχαίρι που είχε πάνω αίμα του Μιχάλη Κατσουρή

Εξε­λί­ξεις υπάρ­χουν στην υπό­θε­ση της δολο­φο­νί­ας του οπα­δού της ΑΕΚ, Μιχά­λη Κατσου­ρή, τον περα­σμέ­νο Αύγου­στο στη Νέα Φιλα­δέλ­φεια κατά την διάρ­κεια επει­σο­δί­ων με Κρο­ά­τες οπαδούς.

Ειδι­κό­τε­ρα, σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες από αστυ­νο­μι­κές πηγές, σε ένα από τα μαχαί­ρια που είχαν περι­συλ­λέ­ξει οι αστυ­νο­μι­κοί από τον τόπο τής φονι­κής επί­θε­σης και στο οποίο υπήρ­χε πάνω αίμα του θύμα­τος, εντο­πί­στη­κε και ταυ­το­ποι­ή­θη­κε dna 35χρονου Έλλη­να οπαδού.

Ο 35χρονος την περα­σμέ­νη Παρα­σκευή βρέ­θη­κε στα δικα­στή­ρια της Ευελ­πί­δων προ­κει­μέ­νου να κατα­θέ­σει για την υπό­θε­ση όπου υπο­στή­ρι­ξε ότι κατά τη διάρ­κεια των επει­σο­δί­ων είχε ένα μαχαί­ρι πάνω του το οποίο το έχασε.

Σημειώ­νε­ται ότι ο 35χρονος συνε­λή­φθη και βρί­σκε­ται ήδη στις φυλα­κές Ναυ­πλί­ου καθώς δια­πι­στώ­θη­κε ότι εκκρε­μού­σε εις βάρος του ποι­νή φυλά­κι­σης 12 μηνών αλλά και χρη­μα­τι­κό πρό­στι­μο για εμπλο­κή του σε παλαιό­τε­ρα επει­σό­δια στον Βόλο.

Όπως τονί­ζε­ται από τις ίδιες πηγές ο 35χρονος τις επό­με­νες ημέ­ρες θα εξε­τα­στεί ξανά από τις Αρχές, για να δια­πι­στω­θεί αν είχε εμπλο­κή στο θανά­σι­μο τραυ­μα­τι­σμό του 29χρονου οπα­δού της ΑΕΚ.

 

Βλα­ντί­μιρ Μαγια­κόφ­σκι: «Ωδή στην Επανάσταση»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο