Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εξώδικο-φωτιά μηχανοδηγών κατά ΟΣΕ: Πέντε ερωτήματα για τη μονταζιέρα

Με σαφείς αιχ­μές κατά της διοί­κη­σης του οργα­νι­σμού η Πανελ­λή­νια Ένω­ση Προ­σω­πι­κού Έλξης ζητά απα­ντή­σεις για τα ηχη­τι­κά και τη μονταζιέρα.

Πέντε «καυ­τά» ανα­πά­ντη­τα ερω­τή­μα­τα δια­τυ­πώ­νουν προς τη διοί­κη­ση του Οργα­νι­σμού οι μηχα­νο­δη­γοί, στη σκιά του ορυ­μα­γδού αντι­δρά­σε­ων που προ­κά­λε­σαν οι απο­κα­λύ­ψεις για την αλλοί­ω­ση των συνο­μι­λιών του σταθ­μάρ­χη με τους μηχανοδηγούς.

Στο εξώ­δι­κο που έστει­λε προς τον ΟΣΕ η Πανελ­λή­νια Ένω­ση Προ­σω­πι­κού Έλξης κάνει λόγο για «εύλο­γα και σοβα­ρά ερω­τή­μα­τα» για το πώς έφυ­γε το επί­μα­χο ηχη­τι­κό υλι­κό από τον ΟΣΕ και βρέ­θη­κε να διαρ­ρέ­ε­ται στον Τύπο.

Μετα­ξύ άλλων η ΠΕΠΕ σημειώνει:

Με ποιους μετέ­βη­κε λίγες ώρες μετά το δυστύ­χη­μα στο ελεγ­χό­με­νο σύστη­μα κατα­γρα­φής και αν η είσο­δός σας έγι­νε παρου­σία αστυ­νο­μι­κού υπαλλήλου.
Για­τί δια­τη­ρή­σα­τε στην κατο­χή σας το επί­μα­χο υλι­κό επί δύο (2) ολό­κλη­ρες ημέ­ρες αντί να μερι­μνή­σε­τε για την άμε­ση παρά­δο­σή του, ως οφεί­λα­τε, στις αρμό­διες εισαγ­γε­λι­κές και ανα­κρι­τι­κές αρχές.
Σε ποιους απο­δέ­κτες κοι­νο­ποι­ή­θη­καν τα ηχη­τι­κά αρχεία των συνο­μι­λιών αφό­του ανε­λή­φθη­σαν από εσάς λίγες ώρες μετά το δυστύ­χη­μα και μέχρι την παρά­δο­σή τους στις αρμό­διες αρχές δύο (2) ημέ­ρες αργότερα.
Πώς διέρ­ρευ­σε το σχε­τι­κό υλι­κό στα ΜΜΕ και δη με αλλοιω­μέ­νο το περιε­χό­με­νο των συνο­μι­λιών, εάν κατά το ως άνω χρο­νι­κό διά­στη­μα των δύο ημε­ρών βρι­σκό­ταν στην απο­κλει­στι­κή κατο­χή σας. Παρα­δό­θη­κε το υλι­κό στο σύνο­λό του, ακέ­ραιο και ανε­πε­ξέρ­γα­στο ή μήπως αφαι­ρέ­θη­καν επί­μα­χες συνο­μι­λί­ες που θα κατα­δεί­κνυαν ότι τελι­κά ο συνά­δελ­φός μας μηχα­νο­δη­γός έκα­νε σωστή εκφώ­νη­ση μετά την ανα­χώ­ρη­ση του από την Λάρισα;
Αν διε­νερ­γή­σα­τε έρευ­να για τη διαρ­ροή του υλι­κού στα ΜΜΕ, ποια απο­τε­λέ­σμα­τα αυτή απέ­δω­σε και αν αυτά κοι­νο­ποι­ή­θη­καν στις Εισαγ­γε­λι­κές Αρχές, ως είχα­τε δεσμευ­τεί σε συνά­ντη­σή σας μαζί μας λίγες μέρες μετά το δυστύχημα.

Ανα­λυ­τι­κά το εξώδικο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο