Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εταιρεία λογισμικού στηρίζει το κράτος-σφαγέα του Ισραήλ…

Οι Παλαι­στί­νιοι προ­σπα­θούν να υπε­ρα­σπι­στούν την ύπαρ­ξή τους και να απο­κτή­σουν τη δική τους πατρί­δα για­τί εδά­φη που τους ανή­κουν βρί­σκο­νται υπό ισραη­λι­νή κατο­χή και το Ισρα­ήλ με τις πλά­τες και την υπο­στή­ρι­ξη ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ πολε­μά με τα πιο σκλη­ρά σύγ­χρο­να στρα­τιω­τι­κά μέσα. Ο Παλαι­στι­νια­κός λαός είναι θύμα του Ισρα­ήλ, αλλά θύμα είναι και ο λαός του Ισρα­ήλ. Ζημιω­μέ­νοι τελι­κά είναι οι δύο λαοί.

Προ­φα­νώς στα μάτια μιας εται­ρεί­ας λογι­σμι­κού αμε­ρι­κα­νι­κών συμ­φε­ρό­ντων δεν είναι αυτή η αλήθεια…

Η συγκε­κρι­μέ­νη εται­ρεία, που προ­σφέ­ρει λύσεις δια­χεί­ρι­σης πλη­ρο­φο­ριών και εργα­σιών, έχει δημιουρ­γή­σει ειδι­κή εσω­τε­ρι­κή δια­δι­κα­σία για την υπο­στή­ρι­ξη των πελα­τών της στο Ισρα­ήλ, που ενδέ­χε­ται να έχουν ζητή­μα­τα λόγω του πολέ­μου, απόρ­ροια της έλλει­ψης ηλε­κτρο­δό­τη­σης ή δια­δι­κτύ­ου μετα­ξύ άλλων.

Όταν ένας εργα­ζό­με­νος της εται­ρεί­ας ανα­ρω­τή­θη­κε για­τί γίνε­ται αυτή η επι­λο­γή ενώ και οι δύο λαοί ζουν τις επι­πτώ­σεις του πολέ­μου, η διοί­κη­ση της εται­ρεί­ας έσπευ­σε να του ζητή­σει να μην κάνει πολι­τι­κή και πως αυτές οι ανα­ζη­τή­σεις δημιουρ­γούν προβλήματα.

Ένα αντί­στοι­χο ζήτη­μα είχε δημιουρ­γη­θεί όταν ένας διδα­κτο­ρι­κός φοι­τη­τής από αφρι­κα­νι­κή χώρα που βρι­σκό­ταν σε εμπό­λε­μη κατά­στα­ση ζήτη­σε υπο­στή­ρι­ξη και η εται­ρεία επέ­λε­ξε να μην τον υπο­στη­ρί­ξει επει­δή δεν διέ­θε­τε εσω­τε­ρι­κή δια­δι­κα­σία για την αφρι­κα­νι­κή χώρα, διέ­θε­τε όμως για την εμπό­λε­μη Ουκρανία.

Φαί­νε­ται πως οι εται­ρεί­ες κάνουν πολι­τι­κή εντέλει.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο