Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η Καισαριανή να συνεχίσει να βρίσκεται στα χέρια του λαού της

«Αυτήν την Κυρια­κή εκλέ­γου­με ξανά Δήμαρ­χο αγω­νι­στή, εκλέ­γου­με ξανά τον Ηλία Στα­μέ­λο. Η Και­σα­ρια­νή δεν χρειά­ζε­ται “πει­ρά­μα­τα”. Συνε­χί­ζου­με αγω­νι­στι­κά, αυτό που αξί­ζει στην πόλη μας και στο λαό της. Με ψηλά το κεφά­λι ψηφί­ζου­με αυτή την Κυρια­κή για την ιστο­ρία της Και­σα­ρια­νής και τους αγώ­νες που πρέ­πει να συνε­χι­στούν. Η Δημο­τι­κή Αρχή της Και­σα­ρια­νής ξεχρέ­ω­σε την πόλη, χωρίς να φορ­τώ­σει τα χρέη στο λαό. Μην το ξεχνάς! Όχι στο χαρά­τσω­μα. Μπρο­στά στην κάλ­πη σκε­φτό­μα­στε την επό­με­νη μέρα, τις δικές μας ανά­γκες. Η Και­σα­ρια­νή να συνε­χί­σει να βρί­σκε­ται στα χέρια του λαού της!».

Τα παρα­πά­νω ακού­γο­νταν στη σημε­ρι­νή εξόρ­μη­ση στη λαϊ­κή αγο­ρά, που πραγ­μα­το­ποί­η­σε κλι­μά­κιο της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» Και­σα­ρια­νής, με επι­κε­φα­λής τον Δήμαρ­χο και εκ νέου υπο­ψή­φιο Ηλία Στα­μέ­λο. Οι κομ­μου­νι­στές, οι αγω­νι­στές της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης», που βρέ­θη­καν στη διοί­κη­ση του δήμου την τελευ­ταία πεντα­ε­τία, δίνουν μια μάχη υψη­λών απαι­τή­σε­ων, με συνε­χή έγνοια την υπε­ρά­σπι­ση των λαϊ­κών συμ­φε­ρό­ντων, κόντρα στα επι­χει­ρη­μα­τι­κά συμ­φέ­ρο­ντα που επι­διώ­κουν να μετα­τρέ­ψουν και το Δήμο Και­σα­ρια­νής σε μακρύ χέρι της κυβέρ­νη­σης, προ­σαρ­μο­σμέ­νο στους αντι­λαϊ­κούς στό­χους της καπι­τα­λι­στι­κής ανάπτυξης.

Και αυτή η μάχη επι­βρα­βεύ­ε­ται από τους κατοί­κους της πόλης. Είναι χαρα­κτη­ρι­στι­κά τα λόγια και οι φρά­σεις από καρ­διάς, οι ζεστές χει­ρα­ψί­ες στην περιο­δεία στη λαϊ­κή αγο­ρά. «Μην το βάλεις κάτω. Και αυτήν την Κυρια­κή ακό­μα πιο πολ­λοί». «Δεν θα επι­τρέ­ψου­με να αλλά­ξει η Και­σα­ρια­νή χέρια».

Η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» Και­σα­ρια­νής απευ­θύ­νει κάλε­σμα πλα­τιά σε όλο το λαό, για να μην υπάρ­ξει καμία χαμέ­νη ψήφος την Κυρια­κή. Απευ­θύ­νε­ται πλα­τιά και σε αυτούς που έκα­ναν άλλη επι­λο­γή μπρο­στά στην κάλ­πη στον 1ο γύρο, αλλά εκτι­μούν και εμπι­στεύ­ο­νται τη συνέ­πεια, την εντι­μό­τη­τα, τη μαχη­τι­κό­τη­τα της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης». Σε αυτό το πλαί­σιο, δεν αφή­νουν λεπτό χαμέ­νο. Καθη­με­ρι­νά πραγ­μα­το­ποιού­νται εξορ­μή­σεις στους γονείς στα νηπια­γω­γεία, στα δημο­τι­κά, στους παι­δι­κούς σταθ­μούς της πόλης, αλλά και στις παι­δι­κές χαρές, όπου συγκε­ντρώ­νο­νται νέοι άνθρω­ποι, που απο­φά­σι­σαν να φτιά­ξουν τη ζωή τους και βρή­καν απο­κού­μπι στους παι­δι­κούς σταθ­μούς του δήμου, που για τη συντρι­πτι­κή πλειο­ψη­φία των παι­διών είναι δωρεάν.

Ο Ηλ. Στα­μέ­λος σήμε­ρα το βρά­δυ έδω­σε το «παρών» στην απο­χαι­ρε­τι­στή­ρια συνά­ντη­ση των Τμη­μά­των Χορών του Δήμου στο Πολι­τι­στι­κό Κέντρο. Αξί­ζει να σημειώ­σου­με ότι η συμ­με­το­χή στις πολι­τι­στι­κές ομά­δες του δήμου είναι δωρε­άν, κόντρα στο πλαί­σιο της «αντα­πο­δο­τι­κό­τη­τας» που απο­τε­λεί κατεύ­θυν­ση των κυβερ­νή­σε­ων και της ΕΕ για τους δήμους.

Ο Δήμαρ­χος, αύριο το πρωί και μεθαύ­ριο Πέμ­πτη 30 Μάη το από­γευ­μα, θα περιο­δεύ­σει στα μαγα­ζιά, όπου θα έχει την ευκαι­ρία να συνο­μι­λή­σει με εργα­ζό­με­νους και εμπόρους.

Την Παρα­σκευή στις 8.00 μ.μ. θα μιλή­σει στη μεγά­λη συγκέ­ντρω­ση στην πλα­τεία Δημάρ­χου Πανα­γιώ­τη Μακρή.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο