Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από ρέμα στην Πολίχνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Νεκρός εντο­πί­στη­κε στην Πολί­χνη Θεσ­σα­λο­νί­κης άνδρας που παρα­σύρ­θη­κε από ορμη­τι­κά νερά πλημ­μυ­ρι­σμέ­νου ρέμα­τος, με την Πυρο­σβε­στι­κή να ανα­φέ­ρει ότι σε εξέ­λι­ξη βρί­σκε­ται επι­χεί­ρη­ση για τον εντο­πι­σμό οχή­μα­τος που παρα­σύρ­θη­κε στην ίδια περιο­χή. Στην επι­χεί­ρη­ση συμ­με­τέ­χουν 13 πυρο­σβέ­στες με 1 ομά­δα αυτο­δυ­τών της 2ης ΕΜΑΚ και 4 οχήματα.

Για την ώρα δεν έχει ανα­κοι­νω­θεί επί­ση­μα αν ο άνδρας που εντο­πί­στη­κε είναι ο οδη­γός του αυτο­κι­νή­του που παρα­σύρ­θη­κε στη διάρ­κεια της νερο­πο­ντής που έπλη­ξε μετά το μεση­μέ­ρι την ευρύ­τε­ρη περιο­χή της Θεσσαλονίκης.

Το άψυ­χο σώμα του άνδρα παρα­σύρ­θη­κε από το νερό και εντο­πί­στη­κε σε ρέμα, στην οδό Μυτι­λή­νης. Το πτώ­μα εντό­πι­σε πολί­της, ο οποί­ος προ­σέγ­γι­σε την άκρη του ρέμα­τος και το ανέσυρε.

Προβλήματα από την νεροποντή και το χαλάζι που έπληξαν την Θερσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές

Ισό­γεια κατα­στή­μα­τα και δρό­μοι πλημ­μύ­ρι­σαν, στην πόλη της Θεσ­σα­λο­νί­κης και των γύρω περιο­χών από την ισχυ­ρή βρο­χό­πτω­ση που σημειώ­θη­κε, ενώ κατά δια­στή­μα­τα έπε­σε και χαλά­ζι. Από τα και­ρι­κά φαι­νό­με­να σημειώ­θη­καν προ­βλή­μα­τα και στην κυκλο­φο­ρία των οχημάτων.

Το ξαφ­νι­κό μπου­ρί­νι έπλη­ξε ολό­κλη­ρο το πολε­ο­δο­μι­κό συγκρό­τη­μα στα­δια­κά και κατά δια­στή­μα­τα, ενώ σε ορι­σμέ­νες περιο­χές, κυρί­ως στη Σταυ­ρού­πο­λη, στη Νεά­πο­λη και γενι­κό­τε­ρα στη δυτι­κή Θεσ­σα­λο­νί­κη, τα και­ρι­κά φαι­νό­με­να ήταν εντο­νό­τε­ρα, σε σχέ­ση με το κέντρο της πόλης. Επί­σης, ιδιο­κτή­τες κατα­στη­μά­των και ισό­γειων κατοι­κιών επι­κοι­νω­νούν με την Πυρο­σβε­στι­κή Υπη­ρε­σία για την άντλη­ση υδά­των και την απο­μά­κρυν­ση σπα­σμέ­νων κλα­διών δέντρων.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο