Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ιδέες για Δώρα για τους Αγαπημένους σας

Όλοι λατρεύ­ουν να εκπλήσ­σο­νται με προ­σεγ­μέ­να δώρα. Ο εντο­πι­σμός αυτού του τέλειου δώρου για κάποιον ξεχω­ρι­στό άνθρω­πο στη ζωή μας γίνε­ται ευκο­λό­τε­ρος όταν εξε­τά­ζου­με τα ενδια­φέ­ρο­ντα και τα πάθη του. Μια ασφα­λής λύση θα ήταν ένα όμορ­φο σετ δώρου από το doroset.gr όμως αυτό το άρθρο προ­τεί­νει ιδέ­ες για εξαι­ρε­τι­κά και ταυ­τό­χρο­να μονα­δι­κά δώρα για όσους αγα­πά­με. 

Η Διαχρονική Αξια των Κοσμημάτων

Τα κοσμή­μα­τα παρα­μέ­νουν μια στα­θε­ρά όταν πρό­κει­ται για δώρα είτε για άντρες είτε για γυναί­κες. Η ποι­κι­λία των σχε­δί­ων, από περί­πλο­κα παρα­δο­σια­κά μοτί­βα έως κομ­ψές μοντέρ­νες γραμ­μές, δια­σφα­λί­ζουν ότι υπάρ­χει κάτι που ται­ριά­ζει στα γού­στα όλων. Η κατα­σκευή κοσμη­μά­των από τη Fasma Hellas παρέ­χει λύση για πιο προ­σω­πο­ποι­η­μέ­νες επι­λο­γές. Λεπτά περι­δέ­ραια και εντυ­πω­σια­κά σκου­λα­ρί­κια για μια κομ­ψή κυρία, κομ­ψά μανι­κε­τό­κου­μπα ή ένα δια­χρο­νι­κό ρολόι για κάποιον κύριο που δίνει έμφα­ση στην προ­σεγ­μέ­νη εμφά­νι­ση, η ευέ­λι­κτη φύση των κοσμη­μά­των τους επι­τρέ­πει να καλύ­πτουν μυριά­δες προ­τι­μή­σεις. Κάθε κόσμη­μα έχει μια ιστο­ρία και γίνε­ται προ­έ­κτα­ση της προ­σω­πι­κό­τη­τας κάποιου. Ένα λαμπε­ρό μεντα­γιόν με δια­μά­ντια ή μια απλή χρυ­σή καδέ­να μπο­ρούν να γίνουν αγα­πη­μέ­να ανα­μνη­στι­κά, που θα περά­σουν από γενιά σε γενιά, με το καθέ­να να φέρει το ζεστό απο­τύ­πω­μα της προ­σω­πι­κής ιστο­ρί­ας. Κάθε φορά που το φορά­ει το αγα­πη­μέ­νο σας πρό­σω­πο, του υπεν­θυ­μί­ζε­τε όχι μόνο το στυλ του αλλά και η αγά­πη και η σκέ­ψη που κάνα­τε για να επι­λέ­ξε­τε αυτό το δώρο για εκείνον.

Πράσινα Δώρα

Η επι­λο­γή οικο­λο­γι­κών δώρων που σχε­τί­ζο­νται με χόμπι δεί­χνει την κατα­νό­η­ση των ενδια­φε­ρό­ντων του παρα­λή­πτη και του οικο­λο­γι­κού τρό­που ζωής του. Για τους λάτρεις της κηπου­ρι­κής για παρά­δειγ­μα, απλά αλλά λει­τουρ­γι­κά αξε­σουάρ κήπου από το Αγρο­πρί­σμα μπο­ρούν να κάνουν τον χρό­νο τους στον κήπο ακό­μα πιο ευχά­ρι­στο. Ξεκι­νή­στε με άνε­τα γάντια για να προ­στα­τεύ­σε­τε τα χέρια τους όταν χει­ρί­ζο­νται φυτά. Προ­σθέ­στε επι­γο­να­τί­δες σχε­δια­σμέ­νες να παρέ­χουν άνε­ση κατά τη διάρ­κεια παρα­τε­τα­μέ­νων ωρών σκύ­ψι­μο στον κήπο. Τα καπέ­λα κηπου­ρι­κής μπο­ρούν να προ­σφέ­ρουν διπλό όφε­λος — αντη­λια­κή προ­στα­σία και ένα γοη­τευ­τι­κό αξε­σουάρ. Και μην ξεχά­σε­τε μια ζώνη εργα­λεί­ων κηπου­ρι­κής — ένα πρα­κτι­κό δώρο που κρα­τά όλα τα απα­ραί­τη­τα εργα­λεία σε κοντι­νή από­στα­ση ενώ εργά­ζο­νται στην αυλή. Αυτά τα δώρα όχι μόνο προ­σφέ­ρουν χρή­στι­κο­τη­τα, αλλά δεί­χνουν τη στο­χα­στι­κό­τη­τα και την κατα­νό­η­σή σας για το πάθος του αγα­πη­μέ­νου σας προσώπου.

Χτίζοντας Δεσμούς

Το να κάνε­τε δώρο σε κάποιον μπο­ρεί να είναι μια καθα­ρά προ­σω­πι­κή υπό­θε­ση, ειδι­κά όταν το δώρο είναι εμπο­τι­σμέ­νο με συναι­σθή­μα­τα ζεστα­σιάς και εκτί­μη­σης. Όταν μάλι­στα ενσω­μα­τώ­νει τα ενδια­φέ­ρο­ντα ή τα χόμπι του παρα­λή­πτη, όπως τα όμορ­φα αξε­σουάρ κηπου­ρι­κής, δεί­χνει ότι εκτι­μά­τε και υπο­στη­ρί­ζε­τε τα πάθη του. Θυμη­θεί­τε, ο στό­χος κάθε δώρου είναι να φέρε­τε ένα χαμό­γε­λο στο πρό­σω­πο του αγα­πη­μέ­νου σας. Έτσι,το δώρο που θα επι­λέ­ξε­τε θα πρέ­πει να έχει απή­χη­ση στις επι­θυ­μί­ες του. Στο τέλος, δεν είναι μόνο το φυσι­κό δώρο αλλά η αγά­πη, ο σεβα­σμός και η φρο­ντί­δα πίσω από αυτό που το κάνουν ξεχω­ρι­στό. 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο