Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ιερέας στη ΜΕΘ, κόλλησε τον ιο στη λειτουργία των Χριστουγέννων όπως και άλλοι συγχωριανοί του

Στη ΜΕΘ του νοσο­κο­μεί­ου Καλα­μά­τας νοση­λεύ­ε­ται ο 50χρονος ιερέ­ας της τοπι­κής ενο­ρί­ας, του Ανυ­φί (ένα χωριό κοντά στο Ναύ­πλιο)  Στο ίδιο νοσο­κο­μείο  έχουν μετα­φερ­θεί και οι ηλι­κιω­μέ­νοι γονείς του ιερέα, ενώ ακό­μη τέσ­σε­ρα μέλη της οικο­γέ­νειάς του δια­γνώ­στη­καν με κορωνοϊό.

Ο ιερέ­ας , που έχει και υπο­κεί­με­να νοσή­μα­τα, φαί­νε­ται πως κόλ­λη­σε τον ιό κατά τη λει­τουρ­γία των Χρι­στου­γέν­νων κατά την οποία δεν τηρή­θη­καν τα μέτρα.

Σύμ­φω­να με όσα μετα­δό­θη­καν στο κεντρι­κό δελ­τίο ειδή­σε­ων του ΑΝΤ1 συνο­λι­κά 15 κρού­σμα­τα κορω­νοϊ­ού εντο­πί­στη­καν σε χωριό της Αργο­λί­δας τα οποία όπως όλα δεί­χνουν προ­έ­κυ­ψαν από τη μη τήρη­ση των υγειο­νο­μι­κών πρω­το­κόλ­λων κατά τη διάρ­κεια της χρι­στου­γεν­νιά­τι­κης λειτουργίας.

Μετά από τη διε­νέρ­γεια rapid test στο χωριό, άλλοι οχτώ κάτοι­κοι βρέ­θη­καν θετι­κοί. Σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες η ιχνη­λά­τη­ση έδει­ξε ότι όσοι εντο­πί­στη­καν θετι­κοί είχαν βρε­θεί τη χρι­στου­γεν­νιά­τι­κη λει­τουρ­γία στην εκκλη­σία του χωριού.

«Ο πικρός βίος του Μαξ Χάβε­λα­αρ, Μια ιστο­ρία εκμε­τάλ­λευ­σης στις αποι­κί­ες καφέ»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο