Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Και τέταρτη καταγγελία βιασμού από τον Δημήτρη Λιγνάδη, ερευνά η Δικαιοσύνη

Νέα καταγ­γε­λία για υπό­θε­ση βια­σμού ανη­λί­κου από τον προ­σω­ρι­νά κρα­τού­με­νο για δύο βια­σμούς Δημή­τρη Λιγνά­δη, τίθε­ται στο στό­χα­στρο της Εισαγγελίας.

Η υπό­θε­ση αφο­ρά κατά­θε­ση που έδω­σε στην 19η τακτι­κή ανα­κρί­τρια που χει­ρί­ζε­ται τη δικο­γρα­φία, σε βάρος τ

lignadis55

***** ÐÑÏÓÏ×Ç — ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ ****
** Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç **

ου καλ­λι­τέ­χνη, 24χρονος ο οποί­ος φέρε­ται να ισχυ­ρί­ζε­ται ότι βιά­στη­κε από τον Δημή­τρη Λιγνά­δη πριν από επτά χρό­νια, οπό­τε το φερό­με­νο θύμα ήταν 17 ετών.

Η κατά­θε­ση του 24χρονου δια­βι­βά­στη­κε από τη δικα­στι­κή λει­τουρ­γό στην Εισαγ­γε­λία Πρω­το­δι­κών, προ­κει­μέ­νου να διε­ρευ­νη­θεί και αμέ­σως, με εντο­λή της Προϊ­στα­μέ­νης Σωτη­ρί­ας Παπα­γε­ωρ­γα­κο­πού­λου, δια­τά­χθη­κε η διε­νέρ­γεια προ­κα­ταρ­κτι­κής εξέ­τα­σης με ερευ­νώ­με­νο αδί­κη­μα τον βιασμό.

Η διε­νέρ­γεια της έρευ­νας ανα­τέ­θη­κε στον εισαγ­γε­λέα Πρω­το­δι­κών Κώστα Σπυ­ρό­που­λο, ο οποί­ος θα καλέ­σει σε κατά­θε­ση τον 24χρονο καταγ­γέλ­λο­ντα, ώστε να δια­κρι­βω­θεί η βασι­μό­τη­τα των όσων υποστηρίζει.

   Η υπό­θε­ση είναι η τέταρ­τη που αφο­ρά μη παρα­γε­γραμ­μέ­νο καταγ­γελ­λό­με­νο αδί­κη­μα, η οποία ερευ­νά­ται από τη Δικαιο­σύ­νη με πρω­τα­γω­νι­στή τον προ­φυ­λα­κι­σμέ­νο καλλιτέχνη.

Πριν περί­που ένα μήνα, σε βάρος του καλ­λι­τέ­χνη ασκή­θη­κε ποι­νι­κή δίω­ξη για υπό­θε­ση βια­σμού ενή­λι­κα, που βρή­κε τον Δημή­τρη Λιγνά­δη προ­φυ­λα­κι­σμέ­νο ήδη στις φυλα­κές Τρί­πο­λης για τις δύο αρχι­κές υπο­θέ­σεις βια­σμού κατά ανη­λί­κων που τον βαρύ­νουν. Η τρί­τη υπό­θε­ση έφθα­σε στη Δικαιο­σύ­νη μετά από μήνυ­ση που υπέ­βα­λε ο καταγ­γέλ­λων, ο οποί­ος υπο­στη­ρί­ζει ότι βιά­στη­κε από τον καλ­λι­τέ­χνη το 2018. Με αφορ­μή τη μήνυ­ση διε­νερ­γή­θη­κε προ­κα­ταρ­κτι­κή εξέ­τα­ση από τον κ. Σπυ­ρό­που­λο και μετά την άσκη­ση της δίω­ξης ο φάκε­λος ανα­τέ­θη­κε στην 19η τακτι­κή ανακρίτρια.

Πάνε καλά αυτοί οι Σουηδοί;

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο