Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Καλύβια: Δεκαεξάχρονος μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του

Οικο­γε­νεια­κή τρα­γω­δία σημειώ­θη­κε το βρά­δυ της Παρα­σκευ­ής στα Καλύ­βια, όπου ένας 16χρονος μαχαί­ρω­σε θανά­σι­μα τον πατέ­ρα του.

Σύμ­φω­να με την αστυ­νο­μία, στις 10 το βρά­δυ ο ανή­λι­κος τηλε­φώ­νη­σε στην μητέ­ρα του και της είπε ότι σκό­τω­σε τον 71χρονο πατέ­ρα του μετά από καυγά.

Στην συνέ­χεια, η μητέ­ρα του ανή­λι­κου ενη­μέ­ρω­σε την αστυ­νο­μία για το τρα­γι­κό περι­στα­τι­κό, με τους αστυ­νο­μι­κούς να μετα­βαί­νουν στο σπί­τι που έγι­νε το έγκλη­μα, όπου εντό­πι­σαν νεκρό τον 71χρονο και προ­χώ­ρη­σαν στη σύλ­λη­ψη του 16χρονου.

Σύμ­φω­να με τις πρώ­τες πλη­ρο­φο­ρί­ες ο δρά­στης φέρε­ται να είπε στους αστυ­νο­μι­κούς ότι όλα συνέ­βη­σαν πολύ γρή­γο­ρα κι έγι­ναν «εν βρα­σμώ», ενώ οι εξε­τά­σεις του δεν δεί­χνουν να βρι­σκό­ταν υπό την επή­ρεια κάποιας ουσί­ας. Ο δρά­στης φέρε­ται, ακό­μη, να υπο­στή­ρι­ξε ότι ο ίδιος, ο 19χρονος αδελ­φός του και η μητέ­ρα τους ήταν θύμα­τα συστη­μα­τι­κής κακο­ποί­η­σης και προ­σβλη­τι­κής συμπε­ρι­φο­ράς από το θύμα. Η 45χρονη είχε χωρί­σει με τον 71χρονο και ζού­σε σε άλλο σπί­τι με τον αδελ­φό του 16χρονου.

Ο 16χρονος είχε έντο­νο τσα­κω­μό με τον 71χρονο πατέ­ρα του και πάνω στον καβγά πήρε ένα μαχαί­ρι και τον μαχαί­ρω­σε μέχρι θανάτου.

 

 

Κώστας Καρυω­τά­κης ΑΠΑΝΤΑ μια άλλη ανάγνωση

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο