Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κατέληξε 70χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα και πλήρως εμβολιασμένος

Ένας 70χρονος είναι ο πρώ­τος ασθε­νής που υπο­κύ­πτει στις επι­πλο­κές του κορω­νοϊ­ού καί­τοι πλή­ρως εμβο­λια­σμέ­νος, σύμ­φω­να με όσα δήλω­σε ο διευ­θυ­ντής της ΜΕΘ του νοσο­κο­μεί­ου «Παπα­νι­κο­λά­ου», στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, Νίκος Καπραβέλος.

Ο 70χρονος δεν είχε υπο­κεί­με­να νοσή­μα­τα και νοση­λευό­ταν με βαρύ­τα­τη πνευ­μο­νία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Μιλώ­ντας στον τηλε­ο­πτι­κό σταθ­μό «Open», ο κ. Καπρα­βέ­λος ανέ­φε­ρε ότι πρό­κει­ται για έναν οδο­ντί­α­τρο, διπλά εμβο­λια­σμέ­νο, ο οποί­ος έπαιρ­νε όλα τα μέτρα, είχε «συμ­μορ­φω­θεί πλή­ρως με τα υγειο­νο­μι­κά πρω­τό­κολ­λα» ενώ και όλα τα μέλη της οικο­γέ­νειάς του ήταν επί­σης εμβο­λια­σμέ­να.

Ο κ. Καπρα­βέ­λος σημεί­ω­σε ότι το γεγο­νός συνι­στά μία εξαί­ρε­ση στο σύνο­λο των περί­που 13.000 νεκρών που έχει αφή­σει πίσω του ο κορω­νο­ϊ­ός και σε καμία περί­πτω­ση δεν κλο­νί­ζει την εμπι­στο­σύ­νη στα εμβό­λια. «Είμα­στε κατη­γο­ρη­μα­τι­κοί σε αυτό. Πρό­κει­ται για μία εξαί­ρε­ση. Το βλέ­που­με όμως σε ολό­κλη­ρο τον κόσμο ότι η μετάλ­λα­ξη Δέλ­τα προ­σβάλ­λει και τους εμβο­λια­σμέ­νους. Δεν πρέ­πει να θεο­ποιού­με τους εμβο­λια­σμέ­νους, πρέ­πει και αυτοί να προ­σέ­χουν». Είναι μία μονα­δι­κή μέχρι στιγ­μής εξαί­ρε­ση», ανέφερε.

Πηγή: Καθη­με­ρι­νή

Φώτης Αγγου­λές, ο προ­λε­τά­ριος ποιητής

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο