Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κοίτα ποιοι μιλούν.… Ε, πάει πολύ

Παίρ­νο­ντας το σκο­νά­κι από τον Πατέ­λη, τον Πρε­τε­ντέ­ρη και άλλα «προ­ο­δευ­τι­κά» φιντά­νια της κυβέρ­νη­σης ΝΔ, τόσο η «Νέα Αρι­στε­ρά» όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ βρή­καν την ευκαι­ρία να επι­τε­θούν στο ΚΚΕ ότι θέλει «να επεν­δύ­σει στα φοβι­κά ένστι­κτα της ελλη­νι­κής κοι­νω­νί­ας κατα­φεύ­γο­ντας σε ανα­χρο­νι­στι­κές αντι­λή­ψεις απέ­να­ντι στο δικαί­ω­μα όλων των ανθρώ­πων στη νομι­κή ανα­γνώ­ρι­ση της σχέ­σης τους και στην τεκνο­θε­σία», με αφορ­μή τη θέση του Κόμ­μα­τος για τον γάμο και την τεκνο­θε­σία των ομό­φυ­λων ζευγαριών.

Ολα αυτά επει­δή ο Δ. Κου­τσού­μπας είπε στη Βου­λή το αυτο­νό­η­το: Οτι «γάμος ομο­φύ­λων σημαί­νει από χέρι κατάρ­γη­ση μητρό­τη­τας και πατρό­τη­τας και οδη­γεί με μαθη­μα­τι­κή ακρί­βεια στο γονέ­ας 1, 2, 3 και βάλε και ανοί­γει τον δρό­μο για την περαι­τέ­ρω εμπο­ρευ­μα­το­ποί­η­ση της παρέν­θε­της μητρό­τη­τας, ανοί­γο­ντας μπίζ­νες δισεκατομμυρίων».

Από κοι­νού με τον όλον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρό­νια, με τους νόμους που ψήφι­σαν και τις ευρω­παϊ­κές Οδη­γί­ες που ενσω­μά­τω­σαν, απο­θέ­ω­σαν τον ανορ­θο­λο­γι­σμό, την αντιε­πι­στη­μο­νι­κό­τη­τα, πάνω στα οποία στη­ρί­ζε­ται και το νομο­σχέ­διο της κυβέρ­νη­σης («αυτο­προσ­διο­ρι­σμός φύλου» κ.ά.). Σήμε­ρα δίνουν χεί­ρα βοη­θεί­ας στην κυβέρ­νη­ση να πλα­σά­ρει ένα «προ­ο­δευ­τι­κό προ­φίλ» και συντη­ρούν την απο­προ­σα­να­το­λι­στι­κή μονο­θε­μα­τι­κή της τακτι­κή, την ίδια ώρα που χιλιά­δες νέοι βρί­σκο­νται στον δρό­μο ενά­ντια στα σχέ­δια για την ίδρυ­ση ιδιω­τι­κών πανε­πι­στη­μί­ων. Είναι οι ίδιοι που ως στε­λέ­χη της κυβέρ­νη­σης ΣΥΡΙΖΑ ισο­πέ­δω­σαν ό,τι δεν πρό­λα­βαν να γκρε­μί­σουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ενώ συνέ­χι­σαν και ως αντι­πο­λί­τευ­ση να βάζουν πλά­τη στη συντρι­βή εργα­σια­κών και λαϊ­κών δικαιω­μά­των. Το ξανα­λέ­με λοι­πόν για να το εμπε­δώ­σουν: Ολα αυτά μόνο πρό­ο­δος δεν είναι. Σκο­τα­δι­σμός, σύγ­χρο­νη βαρ­βα­ρό­τη­τα, στυ­γνή εκμε­τάλ­λευ­ση είναι και αυτά υπερασπίζονται.

Πηγή: 902.gr

ΙΔΕΕΣ και «ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ» που άλλα­ξαν το ποδό­σφαι­ρο – Γιάν­νης Γεωργάκης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο