Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κολωνός — Βιασμός παιδιού: Θα έρθει η ώρα των «πελατών»;

Σε εξέ­λι­ξη οι έρευ­νες της αστυ­νο­μί­ας για την υπό­θε­ση βια­σμού του 12χρονου κορι­τσιού στον Κολω­νό που έχει συγκλο­νί­σει την ελλη­νι­κή κοι­νή γνώ­μη και για την οποία έχουν συλ­λη­φθεί δύο άνδρες ,  ο 53χρονος παι­δο­βια­στής και εκπορ­νευ­τής και ο 42 ετών «πελά­της». Ο 53χρονος θα απο­λο­γη­θεί την Τετάρ­τη, μετά τη νέα προ­θε­σμία που ζήτη­σε και πήρε χθες από τον Ανακριτή.

Πέρα από τις δύο συλ­λή­ψεις η ΕΛ.ΑΣ εξε­τά­ζει την εμπλο­κή και άλλων ατό­μων στην υπό­θε­ση, καθώς, όπως έχει γίνει γνω­στό, περισ­σό­τε­ρα από 200 άτο­μα φέρε­ται να είχαν ενδια­φερ­θεί για τη 12χρονη που εξέ­δι­δε ο 53χρονος στα Σεπό­λια, ενώ 10 εξ αυτών φαί­νε­ται πως το είχαν κάνει και πράξη!!!

Εάν οι αξιω­μα­τι­κοί της Ασφά­λειας που ερευ­νούν την υπό­θε­ση εντο­πί­σουν στοι­χεία που απο­δει­κνύ­ουν τη συμ­με­το­χή τους σε τέτοιου είδους απο­τρό­παιες πρά­ξεις σε βάρος της ανή­λι­κης, τότε ανα­μέ­νε­ται κι άλλοι κατη­γο­ρού­με­νοι να δια­βούν το κατώ­φλι των ανα­κρι­τι­κών αρχών.

Το ενδια­φέ­ρον πλέ­ον των αρχών στα ευρή­μα­τα στο κινη­τό τηλέ­φω­νο αλλά και τον υπο­λο­γι­στή του 53χρονου βια­στή του Κολω­νού προ­κει­μέ­νου να εντο­πι­στούν οι 213 «πελά­τες» που ήθε­λαν να συνευ­ρε­θούν με το το 12χρονο κορί­τσι αλλά και να έχουν πλή­ρη εικό­να για την δρά­ση του παιδοβιαστή.

Τέλος. οι αρχές ερευ­νούν αν ο 53χρονος δρού­σε μόνος του, ή κρύ­βε­ται κάποιο κύκλω­μα πίσω από εκεί­νον, σεξουα­λι­κής εκμε­τάλ­λευ­σης παιδιών.

Υπεν­θυ­μί­ζου­με ότι η εισαγ­γε­λία άσκη­σε χθες ποι­νι­κή δίω­ξη κατά παντός υπευ­θύ­νου για γενε­τή­σιες πρά­ξεις με ανήλικο.

Παρά τις δια­βε­βαιώ­σεις ότι η υπό­θε­ση θα διε­ρευ­νη­θεί σε όλη την την έκτα­ση, έκδη­λη είναι η ανη­συ­χία του κόσμου για το αν όντως θα απο­κα­λυ­φθεί όλο το βάθος της υπό­θε­σης, λόγω των υψη­λών του γνωριμιών.

 

Ναζίμ Χικ­μέτ Ποι­ή­μα­τα εκλο­γή από το έργο του

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο