Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κολωνός: Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης — Aναμένονται νέες συλλήψεις

Τα εμβά­σμα­τα στον τρα­πε­ζι­κό λογα­ρια­σμό της από τον 53χρονο κατη­γο­ρού­με­νο για βια­σμό και εκπόρ­νευ­ση της 12χρονης, οι συχνές τηλε­φω­νι­κές συνο­μι­λί­ες της μαζί του, που κατέ­γρα­ψε τον τελευ­ταίο μήνα ο κοριός της ΕΛΑΣ, και η ύπο­πτη συμπε­ρι­φο­ρά της όλο αυτό το διά­στη­μα, οδή­γη­σαν, σύμ­φω­να με αστυ­νο­μι­κές πηγές, στη σύλ­λη­ψη της μητέ­ρας της κοριτσιού.

Ειδι­κό­τε­ρα, η 37χρονη κατη­γο­ρεί­ται «για δια­κε­κρι­μέ­νη περί­πτω­ση μαστρο­πεί­ας ενα­ντί­ον προ­σώ­που νεό­τε­ρου των 15 ετών, από ανιό­ντα συγ­γε­νή εξ αίμα­τος και με προ­σφο­ρά ή υπό­σχε­ση πλη­ρω­μής χρη­μά­των ή οποιου­δή­πο­τε ανταλ­λάγ­μα­τος κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση». Παράλ­λη­λα, ανα­μέ­νο­νται και νέες συλ­λή­ψεις γι’ αυτή τη σοκα­ρι­στι­κή υπόθεση.

Η μητέ­ρα, που εργα­ζό­ταν ως καθα­ρί­στρια στο μίνι — μάρ­κετ του 53χρονου, οδη­γή­θη­κε χθες το από­γευ­μα στη Γενι­κή Αστυ­νο­μι­κή Διεύ­θυν­ση Αττι­κής, όπου και συνε­λή­φθη, μετά από το ένταλ­μα το οποίο εξέ­δω­σε η ανα­κρί­τρια. Σήμε­ρα το πρωί πρό­κει­ται να οδη­γη­θεί στον εισαγγελέα.

Η 37χρονη αρνεί­ται τις κατη­γο­ρί­ες και ισχυ­ρί­ζε­ται ότι ο 53χρονος προ­σπα­θεί να την ενο­χο­ποι­ή­σει. Πάντως, σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες από αστυ­νο­μι­κές πηγές, ο κοριός της ΕΛΑΣ έχει κατα­γρά­ψει πολ­λές συνο­μι­λί­ες, αλλά και ανταλ­λα­γή γρα­πτών μηνυ­μά­των, ανά­με­σα στην 37χρονη και τον 53χρονο, που φέρο­νται να απο­κα­λύ­πτουν τι ακρι­βώς συνέβαινε.

Σημειώ­νε­ται, ότι από την αρχή της διε­ρεύ­νη­σης της υπό­θε­σης, οι αστυ­νο­μι­κοί της Υπο­διεύ­θυν­σης Προ­στα­σί­ας Ανη­λί­κων θεώ­ρη­σαν αφύ­σι­κη την συμπε­ρι­φο­ρά της 37χρονης ως προς την κόρη της, ενώ υπήρ­χαν ορι­σμέ­να στοι­χεία, όπως το ακρι­βό κινη­τό τηλέ­φω­νο της 12χρονης που δεν “κολ­λού­σαν” με την οικο­νο­μι­κή κατά­στα­ση της πολύ­τε­κνης οικογένειας.

Ταυ­τό­χρο­να, συνε­χί­ζε­ται η έρευ­να από την Υπο­διεύ­θυν­ση Προ­στα­σί­ας Ανη­λί­κων της Ασφά­λειας Αττι­κής και εξε­τά­ζε­ται εάν υπάρ­χουν και άλλα θύματα.

 

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο