Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κορονοϊός: Συναγερμός σε γηροκομείο της Φλώρινας

Συνα­γερ­μός σήμα­νε στο γηρο­κο­μείο Φλώ­ρι­νας, καθώς αρκε­τοί εργα­ζό­με­νοι και φιλο­ξε­νού­με­νοι έχουν εντο­πι­στεί θετι­κοί στον κορωνοϊό.

Όπως μετα­δί­δει η ΕΡΤ, όλα ξεκί­νη­σαν από ένα θετι­κό κρού­σμα σε προ­λη­πτι­κό έλεγ­χο σε εργα­ζό­με­νο του γηρο­κο­μεί­ου, με απο­τέ­λε­σμα να ακο­λου­θη­θεί η δια­δι­κα­σία ιχνη­λά­τη­σης των επα­φών του, τόσο με τους υπό­λοι­πους εργα­ζό­με­νους όσο και με τους ηλικιωμένους.

Τα περισ­σό­τε­ρα δείγ­μα­τα βγή­καν θετι­κά, ενώ οι υπεύ­θυ­νοι του ΕΟΔΥ ανα­μέ­νουν και τα υπό­λοι­πα δείγ­μα­τα που ελή­φθη­σαν την Παρα­σκευή από τρόφιμους.

Αρκε­τοί από αυτούς νοση­λεύ­ο­νται στο νοσο­κο­μείο με βαριά συμ­πτώ­μα­τα, ενώ αρκε­τοί είναι και οι δια­σω­λη­νω­μέ­νοι μετα­ξύ των οποί­ων και ο υπεύ­θυ­νος του Γηρο­κο­μεί­ου Φλώρινας.

Σύμ­φω­να με τις ίδιες πλη­ρο­φο­ρί­ες, η ραγδαία μετά­δο­ση του κορο­νοϊ­ού σε τρο­φί­μους και εργα­ζό­με­νους, καθώς και η ραγδαία επι­δεί­νω­ση αρκε­τών από αυτών, έχει προ­κα­λέ­σει την έντο­νη ανη­συ­χία στους υπεύ­θυ­νους του ΕΟΔΥ και στους φορείς της περιοχής.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο