Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κρήτη: Ένοχος για ασέλγεια σε μαθήτριες του κρίθηκε 58χρονος ιδιοκτήτης φροντιστηρίου

Ένο­χος κρί­θη­κε 58χρονος ιδιο­κτή­της φρο­ντι­στη­ρί­ου από τα Χανιά, ο οποί­ος αντι­με­τώ­πι­σε τις κατη­γο­ρί­ες για ασέλ­γεια σε τέσ­σε­ρις κοπέ­λες και προ­σβο­λή αιδούς σε δύο άλλες κοπέ­λες, όλες μαθή­τριες του.

Η υπό­θε­ση εκδι­κά­στη­κε στο Μικτό Ορκω­τό Δικα­στή­ριο του Ρεθύ­μνου, το οποίο του επέ­βα­λε είκο­σι χρό­νια φυλάκισης.

Ο 58χρονος, μέχρι την τελευ­ταία στιγ­μή αρνεί­το τις κατη­γο­ρί­ες που τον βάρυναν.

Ο ιδιο­κτή­της φρο­ντι­στη­ρί­ου και καθη­γη­τής στα Χανιά, συνε­λή­φθη τον Ιανουά­ριο του 2019 με τις κατη­γο­ρί­ες απο­πλά­νη­σης ανη­λί­κων και κατά­χρη­σης αυτών σε ασέλ­γεια, μετά από καταγ­γε­λί­ες μαθη­τριών του φρο­ντι­στη­ρί­ου του, που την περί­ο­δο εκεί­νη ήταν 13 ετών έως και 15 ετών, όλες μαθή­τριες γυμνασίου.

Ο 58χρονος που έκα­νε λόγο για σκευω­ρία σε βάρος του και υπο­στή­ρι­ξε ότι είχε την συναί­νε­ση των κορι­τσιών στις πρά­ξεις του, δικά­στη­κε κεκλει­σμέ­νων των θυρών στο δικα­στή­ριο του Ρεθύ­μνου, όπου μετά και την πρό­τα­ση του εισαγ­γε­λέα που ζήτη­σε την τιμω­ρία του για την εν συνό­λω δρά­ση του, άκου­σε την από­φα­ση των δικα­στών για 20 χρό­νια φυλάκιση.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο