Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κ. Κούνεβα: Η νίκη της «Πανσπουδαστικής» να αποτυπωθεί και στις βουλευτικές εκλογές

Συγ­χα­ρη­τή­ρια στην «Παν­σπου­δα­στι­κή ΚΣ» για την πρω­τιά της στις φοι­τη­τι­κές εκλο­γές δίνει η Κων­στα­ντί­να Κού­νε­βα, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής του ΚΚΕ στην Α’ Αθή­νας, με δήλω­σή της.

Ανα­λυ­τι­κά:

«Από καρ­διάς θερ­μά συγ­χα­ρη­τή­ρια στην “Παν­σπου­δα­στι­κή” για τον αγώ­να της και για το απο­τέ­λε­σμα των εκλο­γών στους Φοι­τη­τι­κούς Συλ­λό­γους. Η εκλο­γι­κή νίκη της “Παν­σπου­δα­στι­κής” είναι σημα­ντι­κή για όλους. Περι­μέ­νου­με να απο­τυ­πω­θεί ο αγώ­νας και η νίκη αυτή των φοι­τη­τών και φοι­τη­τριών με το ισχυ­ρό μήνυ­μά τους να φτά­σει παντού και να απο­τυ­πω­θεί και στο απο­τέ­λε­σμα των βου­λευ­τι­κών εκλο­γών στις 21 Μάη. Να είναι το ΚΚΕ ακό­μα πιο δυνα­τό, ώστε να δυνα­μώ­σει η φωνή του λαού και έτσι να την ακού­νε όλοι.

Τα μάτια μας είναι στραμ­μέ­να στους νέους. Ο αγώ­νας που διε­ξά­γου­με εμείς οι μεγα­λύ­τε­ροι ενά­ντια στον καπι­τα­λι­σμό και το σύστη­μά του είναι για το δικό τους μέλ­λον. Να έχουν καλή μόρ­φω­ση όλα τα παι­διά, μια αξιο­πρε­πή ζωή με καλή δου­λειά, να ζουν σε ελεύ­θε­ρη και ασφα­λή χώρα, να είναι η ζωή πρώ­τη προ­τε­ραιό­τη­τα, να έχουν καλή υγεία όλοι, ο πολι­τι­σμός να ανθή­σει ξανά. Έτσι θα χτί­σου­με την Ελλάδα!

Δεν ξεχνάω μια φρά­ση του ακα­δη­μαϊ­κού Μπό­λο­τοφ, “επι­τρέψ­τε μου να θερα­πεύ­σω το κρά­τος για να μπο­ρώ να θερα­πεύ­σω και τους ανθρώ­πους του”.

Θα είμα­στε πάντα δίπλα στη νέα γενιά σε όλους τους αγώ­νες της».

Πηγή: 902.gr

Μια μαρ­ξι­στι­κή ματιά στον Μπαλζάκ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο