Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κ. Παπασταύρου: Το ΚΚΕ δεν λέει άλλα πριν τις εκλογές και άλλα κάνει μετά (AUDIO)

Το επι­κίν­δυ­νο πλαί­σιο της ΕΕ για τη ριζο­σπα­στι­κο­ποί­η­ση που τσου­βα­λιά­ζει τον φασι­σμό με το εργα­τι­κό — λαϊ­κό κίνη­μα, στη­λί­τευ­σε ο Κύριλ­λος Παπα­σταύ­ρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής στην Δυτι­κή Αττι­κή, μιλώ­ντας στο ραδιό­φω­νο του «Alpha».

Γι’ αυτό άλλω­στε, επι­σή­μα­νε, το ΚΚΕ κρά­τη­σε αρνη­τι­κή στά­ση στις κυβερ­νη­τι­κές τρο­πο­λο­γί­ες για την απα­γό­ρευ­ση συμ­με­το­χής κομ­μά­των στις εκλογές.

Σχε­τι­κά με την απεύ­θυν­ση του ΚΚΕ στο λαό ενό­ψει των εκλο­γών, ο Κ. Παπα­σταύ­ρου ξεκα­θά­ρι­σε ότι το ΚΚΕ δεν λέει άλλα πριν τις κάλ­πες και άλλα κάνει μετά, και αυτό ο κόσμος το ξέρει, ξέρει ποιο είναι το ΚΚΕ, έχει συνα­ντη­θεί μαζί του στο δρό­μο και τους αγώνες.

Την ίδια ώρα υπο­γράμ­μι­σε ότι το κύριο ζήτη­μα των εκλο­γών είναι πώς θα βρε­θεί ο λαός απέ­να­ντι στην επό­με­νη κυβέρ­νη­ση που θα είναι αντι­λαϊ­κή και γι’ αυτό πρέ­πει να ενι­σχυ­θεί το ΚΚΕ ως αντί­πα­λο δέος σε αυτή την πολιτική.

Ανα­φε­ρό­με­νος στον σχη­μα­τι­σμό κυβέρ­νη­σης, ο Κ. Παπα­σταύ­ρου τόνι­σε ότι υπάρ­χει κοι­νή αντι­λαϊ­κή σύμπλευ­ση και δυνα­τό­τη­τα συγκρό­τη­σης κυβερ­νη­τι­κού προ­γράμ­μα­τος από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, καθώς στα μεγά­λα ζητή­μα­τα συμφωνούν.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο