Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Λάρισα: Κινητοποίηση της ΚΝΕ στην 110 Πτέρυγα Μάχης

Αιφ­νι­δια­στι­κή κινη­το­ποί­η­ση στην 110 Πτέ­ρυ­γα Μάχης στη Λάρι­σα, πραγ­μα­το­ποί­η­σε τμή­μα κατα­σκη­νω­τών που συμ­με­τέ­χει στο 29ο Αντι­ι­μπε­ρια­λι­στι­κό Διή­με­ρο της ΚΝΕ.

«Οι ιμπε­ρια­λι­στές τη γη ξανα­μοι­ρά­ζουν, με των λαών το αίμα τα σύνο­ρα χαρά­ζουν», «Οι φαντά­ροι είναι του λαού παι­διά, έξω από τα σύνο­ρα δεν έχουν δου­λειά» τα συν­θή­μα­τα που φώνα­ξαν οι δια­δη­λω­τές στη μαχη­τι­κή αυτή παρέμβαση.

Δια­μαρ­τύ­ρο­νται για τη μετα­τρο­πή, και της 110 ΠΜ όπως και όλης της Λάρι­σας, σε ορμη­τή­ριο των φονιά­δων του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Στην 110 ΠΜ σταθ­μεύ­ουν τα drones της Αμε­ρι­κά­νι­κης Πολε­μι­κής Αερο­πο­ρί­ας που επι­χει­ρούν στην ευρύ­τε­ρη περιο­χή της Ανα­το­λι­κής Μεσογείου.

larisa kne 3

«Έξω οι βάσεις και το ΝΑΤΟ — Ούτε γη ούτε νερό στους φονιά­δες των λαών» έγρα­φε το πανό με υπο­γρα­φή ΚΝΕ, ενώ στο δρό­μο μπρο­στά στην πύλη της αερο­πο­ρι­κής βάσης οι δια­δη­λω­τές έγρα­ψαν με σπρέι το σύν­θη­μα «Έξω το ΝΑΤΟ».

Επί­σης στη γέφυ­ρα που οδη­γεί στην αερο­πο­ρι­κή βάση έγρα­ψαν το σύν­θη­μα «ΝΑΤΟ go home»«Το μήνυ­μα στάλ­θη­κε. Ας στεί­λουν ένα drone να το φωτο­γρα­φί­σει, να το στεί­λουν στον Πάιατ να το κάνει κορ­νί­ζα» τόνι­σε ο Θοδω­ρής Κωτσα­ντής μέλος του Γρα­φεί­ου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η κινη­το­ποί­η­ση ολο­κλη­ρώ­θη­κε με πορεία έξω από το Αρχη­γείο Τακτι­κής Αεροπορίας.

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο