Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΛΑΡΥΜΝΑ: «Έξω από τη ΛΑΡΚΟ και τα σπίτια μας δεν πρόκειται να βγούμε» — Σε εξέλιξη η μαζική συνέλευση των εργαζομένων (ΦΩΤΟ)

«Έξω από τη ΛΑΡΚΟ και τα σπί­τια μας δεν πρό­κει­ται να βγού­με», είναι το ηχη­ρό μήνυ­μα που στέλ­νουν οι εργα­ζό­με­νοι με τη πολύ μαζι­κή συμ­με­το­χή τους στην έκτα­κτη γενι­κή συνέ­λευ­ση στην πύλη του εργο­στα­σί­ου στη Λάρυ­μνα που βρί­σκε­ται σε εξέλιξη.

Απαι­τούν να στα­μα­τή­σει εδώ και τώρα το έγκλη­μα στη ΛΑΡΚΟ που πετά­ει τους εργα­ζό­με­νους και τις οικο­γέ­νειές τους στον δρό­μο και δίνει τη ΛΑΡΚΟ για παλιοσίδερα.

«Δεν φεύ­γου­με από τα σπί­τια μας και τη ΛΑΡΚΟ», τόνι­σε μετα­ξύ άλλων ο Πανα­γιώ­της Πολί­της, πρό­ε­δρος του Σωμα­τεί­ου Εργα­ζο­μέ­νων της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα.

Στο πλευ­ρό των εργα­ζο­μέ­νων της επι­χεί­ρη­σης βρί­σκο­νται Συν­δι­κά­τα και Σύλ­λο­γοι της περιο­χής που εκφρά­ζουν την έμπρα­κτη αλλη­λεγ­γύη τους και δηλώ­νουν «παρών» και σε αυτή τη δύσκο­λη καμπή του αγώ­να και την τελι­κή σύγκρου­ση με την κυβέρ­νη­ση και τα επι­χει­ρη­μα­τι­κά συμφέροντα.

Παρευ­ρί­σκο­νται και χαι­ρέ­τι­σαν στη γενι­κή συνέ­λευ­ση οι Χρή­στος Λυγδής, από την Ομο­σπον­δία Αγρο­τι­κών Συλ­λό­γων Φθιώ­τι­δας, Γιώρ­γος Οικο­νό­μου, από το Εργα­τι­κό Κέντρο Λαμί­ας, Κώστας Καπού­λας, από το Εργα­τι­κό Κέντρο Θήβας, Αντώ­νης Κού­κου­ρας από το Εργα­τι­κό Κέντρο Εύβοιας και Μάριος Παπα­νι­κο­λά­ου από τον Εμπο­ρι­κό Σύλ­λο­γο Αταλάντης.

Ακό­μη παρευ­ρί­σκε­ται και εκφρά­ζει την έμπρα­κτη στή­ρι­ξη στον αγώ­να των εργα­ζο­μέ­νων κλι­μά­κιο του ΚΚΕ στο οποίο συμ­με­τέ­χουν ο Κώστας Παρα­σκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Κώστας Μπά­τσι­κας, μέλος της Γραμ­μα­τεί­ας της ΚΕ και γραμ­μα­τέ­ας της ΕΠ Αν. Στε­ρε­άς και Εύβοιας, ο Κώστας Μπασ­δέ­κης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περι­φε­ρεια­κός σύμ­βου­λος Στε­ρε­άς Ελλά­δας με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» και η Ανδριά­να Μπα­φού­τσου, γραμ­μα­τέ­ας της ΤΕ Φθιώ­τι­δας του ΚΚΕ.

Πηγή: 902

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο