Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΛαΣυ Β. Αιγαίου: για τα “μικρά” και τα “μεγάλα” για ριζική αλλαγή πορείας, για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απευ­θύ­νου­με αγω­νι­στι­κό χαιρετισμό

Απευ­θύ­νου­με θερ­μό αγω­νι­στι­κό χαι­ρε­τι­σμό σε όλες και όλους που περ­νώ­ντας από τις συμπλη­γά­δες της δημα­γω­γί­ας, του ρου­σφε­τιού, των εκβια­σμών, του εκμαυ­λι­σμού συνει­δή­σε­ων, έρι­ξαν στην κάλ­πη, κατά  30%, περισ­σό­τε­ρα, τα ψηφο­δέλ­τια με το κόκ­κι­νο γαρύ­φαλ­λο, τα ψηφο­δέλ­τια  του αγώ­να για τα λαϊ­κά συμ­φέ­ρο­ντα, τα ψηφο­δέλ­τια της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης.

Τους δια­βε­βαιώ­νου­με ότι θα συνε­χί­σου­με, με όση δύνα­μη μας έδω­σαν, μαζί τους, τον αγώ­να για τα μικρά και μεγά­λα προ­βλή­μα­τα των κατοί­κων της Περι­φέ­ρειας, μέσα κι έξω από το Περι­φε­ρεια­κό Συμ­βού­λιο, ενά­ντια στην αντι­λαϊ­κή πολι­τι­κή που θα εφαρ­μό­σει πάλι η επα­νε­κλε­γεί­σα  περι­φε­ρεια­κή αρχή.

Η νίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης  στην Ικαρία, την Πάτρα, την Καισαριανή, την Πετρούπολη, το Χαϊδάρι και τον Τύρναβο μας δίνει αισιοδοξία και  δύναμη.

Στό­χος μας είναι, στον αγώ­να αυτό, να πετύ­χου­με την  συμ­με­το­χή όλων εκεί­νων που υφί­στα­νται τις συνέ­πειες αυτής της απάν­θρω­πης  πολι­τι­κής, για να έχου­με τα καλύ­τε­ρα απο­τε­λέ­σμα­τα και να ανοί­ξου­με το δρό­μο για ριζι­κή αλλα­γή πορεί­ας, για τις ανά­γκες των πολ­λών και όχι για τα κέρ­δη λίγων.

Μυτι­λή­νη 17 Οκτω­βρί­ου 2023
Το Γρα­φείο Τύπου της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης Β. Αιγαίου

Αγλα­ΐα Κυρί­τση: «Μόνοι τους και όλοι μας»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο