Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«@@@ Λεπενιώτη θα πεθάνεις» — Αισχρές ύβρεις και απειλές από τους ναζί που «δεν είναι ύποπτοι να τελέσουν νέα αδικήματα»!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αισχρές ύβρεις και απει­λές από τους Χρυ­σαυ­γί­τες μέσα από την κλού­βα κατά της προ­έ­δρου της δίκης Μ. Λεπε­νιώ­τη ολο­κλη­ρώ­θη­κε  δια­δι­κα­σία μετα­φο­ράς των ναζί στις Φυλα­κές. Όπως ακού­γε­ται στο βίντεο οι αμε­τα­νό­η­τοι εγκλη­μα­τί­ες εκτο­ξεύ­ουν απει­λές «Λεπε­νιώ­τη θα πεθά­νεις» μέσα από την κλούβα.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι και χθες η κόρη του Νίκου Μιχα­λο­λιά­κου, Ουρα­νία, έκα­νε σόου κατά την παρά­δο­ση του φυρε­ρί­σκου πατέ­ρα της.

Αυτές οι αντι­δρά­σεις και απει­λές των κατα­δι­κα­σμέ­νων χρυ­σαυ­γι­τών εκθέ­τουν ακό­μη μία φορά την εισαγ­γε­λέα Αδα­μα­ντία Οικο­νό­μου, η οποία ειση­γή­θη­κε την ανα­στο­λή εκτέ­λε­σης των ποι­νών τους με το επι­χεί­ρη­μα ότι «δεν είναι ύπο­πτοι να τελέ­σουν νέα αδικήματα»!!!

Με χει­ρο­πέ­δες στα χέρια, ο Νίκος Μιχα­λο­λιά­κος, ο Ηλί­ας Κασι­διά­ρης και τα υπό­λοι­πα μέλη της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης επι­βι­βά­στη­καν σε βαν της ΕΛ.ΑΣ. προ­κει­μέ­νου να μετα­φερ­θούν σε διά­φο­ρα σωφρο­νι­στι­κά κατα­στή­μα­τα της χώρας.

Ο επι­κε­φα­λής της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης Ν. Μιχα­λο­λιά­κος και σχε­δόν το σύνο­λο των υπό­λοι­πων ηγε­τι­κών στε­λε­χών της ναζι­στι­κής – εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης θα κρα­τη­θούν στις φυλα­κές Δομο­κού. Από το διευ­θυ­ντή­ριο της Χρυ­σής Αυγής, μόνο ο Αρτ. Ματ­θαιό­που­λος δεν θα οδη­γη­θεί στο Δομο­κό, αλλά στις φυλα­κές του Μαλανδρίνου.

Στο Μαλαν­δρί­νο θα πάνε επί­σης ο Γ. Ρου­πα­κιάς και ο συνο­δη­γός του αυτο­κι­νή­του του το βρά­δυ της δολο­φο­νί­ας, Γ. Καζαντζόγλου.

Από τους 39 κατα­δι­κα­σθέ­ντες, οι 27 θα κρα­τη­θούν στις φυλα­κές Δομο­κού, οι 4 στις φυλα­κές Μαλαν­δρί­νου, οι 5 στις φυλα­κές Τρι­κά­λων και η αστυ­νο­μι­κός Β. Πόπο­ρη στις γυναι­κεί­ες φυλα­κές Ελαιώ­να Θήβας. Ο Χρ. Παπ­πάς δια­φεύ­γει της σύλ­λη­ψης, ενώ ο Γ. Λαγός προς το παρόν καλύ­πτε­ται από την ασυ­λία του ευρωβουλευτή.

Κατά την διάρ­κεια της κρά­τη­σης τους δεν θα έρχο­νται σε επα­φή με άλλους κρα­τού­με­νους , ούτε θα έχουν επα­φή οι χρυ­σαυ­γί­τες που τα έχουν «τσου­γκρί­σει» μετα­ξύ τους.

belogiannis ploumpidis banner

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο