Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συναυλία για την “Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών”

Η Γενι­κή Συνέ­λευ­ση φιλο­ξε­νεί από σήμε­ρα μια ηχο­γρα­φη­μέ­νη συναυ­λία προς τιμήν της επό­με­νης «Ημέ­ρας των Ηνω­μέ­νων Εθνών» αυτή τη φορά, λόγω της παν­δη­μί­ας Covid-19, η παρα­δο­σια­κή μου­σι­κή γιορ­τή θα υιο­θε­τή­σει την εικο­νι­κή μορφή.

Σύμ­φω­να με τους διορ­γα­νω­τές, η συναυ­λία θα περι­λαμ­βά­νει παρα­στά­σεις από την ορχή­στρα του θεά­τρου La Scala του Μιλά­νου, οι οποί­ες ηχο­γρα­φή­θη­καν σε αυτό το διά­ση­μο πολι­τι­στι­κό ίδρυμα.
Θα υπάρ­ξουν επί­σης παρα­στά­σεις από τον Ιτα­λό χορευ­τή Roberto Bolle, συνο­δευό­με­νες από άλλα αστέ­ρια παγκό­σμιας κλάσης.

Στη συναυ­λία με τίτλο Reimagine, Rebalance, Reboot — Reclaiming Together for Our Shared Humanity, θα παρου­σια­στούν και μια σει­ρά από κλα­σι­κούς, μοντέρ­νους και άλλους χορούς που δημιουρ­γή­θη­καν ειδι­κά για την Ημέ­ρα των Ηνω­μέ­νων Εθνών.

Εκτός από την προ­βο­λή του βίντεο της παρου­σί­α­σης στην αίθου­σα της Γενι­κής Συνέ­λευ­σης, ο Γενι­κός Γραμ­μα­τέ­ας του ΟΗΕ, António Guterres, και άλλοι υψη­λό­βαθ­μοι αξιω­μα­τού­χοι θα κάνουν ομιλίες.United Nations Day 2020

ΣΣ |>
Η «Ημέ­ρα των Ηνω­μέ­νων Εθνών» γιορ­τά­ζε­ται στις 24-Οκτώ­βρη και φέτος ο πολυ­με­ρής οργα­νι­σμός αντι­με­τω­πί­ζει πολ­λές προ­κλή­σεις λόγω της παν­δη­μί­ας Covid-19, που θεω­ρεί­ται η μεγα­λύ­τε­ρη που αντι­με­τω­πί­ζει ο ΟΗΕ από την ίδρυ­σή του πριν 75 χρόνια.

Περισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες εδώ & εδώ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο