Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Μακελειό» ρατσιστικού μίσους και μισογυνισμού: Ο εισαγγελέας κωφεύει;

Εξη­γού­μα­στε για να μην παρε­ξη­γού­μα­στε: Είμα­στε οι τελευ­ταί­οι σε αυτήν τη χώρα που θα υπε­ρα­σπι­στού­με την άθλια, αντι­λαϊ­κή και αντιεκ­παι­δευ­τι­κή πολι­τι­κή της κυβέρ­νη­σης και συγκε­κρι­μέ­να του υπουρ­γεί­ου Παι­δεί­ας που, σε συν­θή­κες παν­δη­μί­ας, συνε­χί­ζει να παί­ζει με τη μόρ­φω­ση των παιδιών.

Δεν μπο­ρού­με όμως να μεί­νου­με απα­θείς στον φασι­σμό, το μισαν­θρω­πι­σμό, το ρατσι­σμό και το μισο­γυ­νι­σμό που, για άλλη μια φορά, φιγου­ρά­ρει στο σημε­ρι­νό πρω­το­σέ­λι­δο της χυδαί­ας ακρο­δε­ξιάς φυλ­λά­δας «Μακε­λειό». Αδυ­να­τού­με να αφή­σου­με ασχο­λί­α­στο τον τρό­πο που το φασι­στι­κό αυτό σκου­πί­δι επι­τί­θε­ται σε δύο γυναί­κες (την υπουρ­γό Κερα­μέ­ως και την υφυ­πουρ­γό Ζαχα­ρά­κη), ανε­ξαρ­τή­τως της θέσης που αυτές κατέ­χουν ή της πολι­τι­κής τους τοποθέτησης.

Διό­τι είναι εντε­λώς δια­φο­ρε­τι­κό πράγ­μα το πολι­τι­κό και ιδε­ο­λο­γι­κό χάος που μας χωρί­ζει με την πολι­τι­κή του υπουρ­γεί­ου Παι­δεί­ας και της κυβέρ­νη­σης με τον αισχρό ρατσι­σμό-μισο­γυ­νι­σμό του βόθρου που ακού­ει στο όνο­μα «Μακε­λειό».

makeleio eksofyllo 10 11

Η ίδια σκου­πι­δο­φυλ­λά­δα χθες (10/11) φρό­ντι­σε – και πάλι στο πρω­το­σέ­λι­δο της – να συν­δέ­σει την είδη­ση για το εμβό­λιο κατά του κορω­νοϊ­ού που δοκι­μά­ζει η φαρ­μα­κο­βιο­μη­χα­νία Pfizer με την εβραϊ­κή κατα­γω­γή του CEO της εν λόγω πολυ­ε­θνι­κής Αλμπερτ Μπουρ­λά. Ξερ­νώ­ντας για πολ­λο­στή φορά θεω­ρί­ες συνω­μο­σί­ας πασπα­λι­σμέ­νες με αντι­ση­μι­τι­σμό ναζι­στι­κής κοπής που θα ζήλευε μέχρι και ο κατα­δι­κα­σμέ­νος χρυ­σαυ­γί­της φυγάς Χρ. Παπ­πάς (αλή­θεια, κ. Χρυ­σο­χοϊ­δη δεν τον βρή­κα­τε ακό­μη;), τα φασι­στα­ριά του «Μακε­λειό» έγρα­ψαν: «Εβραί­ος κτη­νί­α­τρος θα μας μπή­ξει τη βελό­να». Για να μην αφή­σουν δε καμία αμφι­βο­λία για το ρατσι­στι­κό μισαν­θρω­πι­σμό τους, συν­δί­α­σαν την… παρα­γω­γή του εμβο­λί­ου με τα ναζι­στι­κά στρα­τό­πε­δα συγκέ­ντρω­σης και τον Μένγκελε.

Το ζήτη­μα εδώ δεν είναι ούτε η πολυ­ε­θνι­κή φαρ­μα­κο­βιο­μη­χα­νία που, εκ των πραγ­μά­των, κοι­τά τα κέρ­δη της, ούτε το κατα πόσο απο­τε­λε­σμα­τι­κό θα είναι το όποιο εμβό­λιο. Η ουσία και πάλι βρί­σκε­ται στη ναζι­στι­κού τύπου στο­χο­ποί­η­ση με την σκό­πι­μη χρή­ση του όρου «εβραί­ος» και τον άθλιο συσχε­τι­σμό του με τα στρα­τό­πε­δα συγκέντρωσης.

Από την εν λόγω φασι­στο­φυλ­λά­δα-υμνη­τή της χού­ντας και των χρυ­σαυ­γι­τών- δεν περι­μέ­νει κανείς κάτι λιγό­τε­ρο από εμε­τι­κά δημο­σιεύ­μα­τα, συνω­μο­σιο­λο­γία, ρατσι­στι­κά παρα­λη­ρή­μα­τα και αντι­κομ­μου­νι­σμό με το τσουβάλι.

Ανα­ρω­τιέ­ται όμως κάποιος: Δεν πρέ­πει κάποια στιγ­μή τα φασι­στοει­δή που φορούν το μαν­δύα του «δημο­σιο­γρά­φου» να λογο­δο­τή­σουν στη δικαιο­σύ­νη για το ρατσι­στι­κό μίσος που σπέρ­νουν από δω κι’ απο κεί; Αλή­θεια, ο εισαγ­γε­λέ­ας για­τί κωφεύει;

Υπάρ­χει εισαγ­γε­λέ­ας; Ο φασι­στι­κός βόθρος του «Μακε­λειού» ξεχεί­λι­σε ξανά…

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο