Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Με χημικά επιτέθηκαν τα ΜΑΤ στους κατοίκους που αντιδρούν στην έξωση της Ι. Κολοβού — Συνελήφθησαν η ίδια και ο γιος της

Με χημι­κά επι­τέ­θη­καν τα ΜΑΤ στους κατοί­κους που βρί­σκο­νται έξω από το σπί­τι της χαμη­λο­συ­ντα­ξιού­χου Ιωάν­νας Κολο­βού, οι οποί­οι αντι­δρούν στην νέα προ­σπά­θεια έξω­σης από το σπί­τι της στην οδό Αβύ­δου 146, στου Ζωγράφου.

Η Ι. Κολο­βού και ο γιος της συνε­λή­φθη­σαν με τη δια­δι­κα­σία του αυτο­φώ­ρου μετά από μήνυ­ση του νέου ιδιο­κτή­τη και αυτή τη στιγ­μή βρί­σκε­ται στο ΑΤ Ζωγράφου.

«Κανέ­νας μόνος παντού ξεση­κω­μός τα σπί­τια του λαού τα σώζει ο λαός» φωνά­ζουν όσοι έχουν συγκε­ντρω­θεί έξω από το σπί­τι της καταγ­γέλ­λο­ντας τη νέα επι­χεί­ρη­ση έξωσης.

Στο σημείο βρί­σκο­νται ισχυ­ρές αστυ­νο­μι­κές δυνά­μεις και ΜΑΤ που έχουν απο­κλεί­σει την πρό­σβα­ση στον δρό­μο που βρί­σκε­ται το σπί­τι, ενώ έχει κατα­φτά­σει και φορ­τη­γό για να μαζέ­ψει τα πράγ­μα­τα της γυναί­κας από το σπίτι.

Στο πλευ­ρό της ο Χρή­στος Τσο­κά­νης, βου­λευ­τής του ΚΚΕ, ο Δήμαρ­χος Και­σα­ρια­νής, Ηλί­ας Στα­μέ­λος, αντι­προ­σω­πεία της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» Ζωγρά­φου, με τον δημο­τι­κό σύμ­βου­λο Ανδρέα Καρα­βί­δα και αντι­προ­σω­πεία της Γραμ­μα­τεί­ας του ΠΑΜΕ.

«Όλοι στην Αβύ­δου 146, στου Ζωγρά­φου! Για άλλη μια φορά τα κορά­κια βρί­σκο­νται εκεί με την συνο­δεία των ΜΑΤ να αρπά­ξουν το σπί­τι. Τα σπί­τια του λαού τα σώζει ο λαός» τονί­ζει σε ανάρ­τη­σή του στο «X» το ΠΑΜΕ.

Τηλεφωνική παρέμβαση του Θ. Παφίλη στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Τηλε­φω­νι­κή παρέμ­βα­ση στον υπουρ­γό Προ­στα­σί­ας του Πολί­τη, Μιχά­λη Χρυ­σο­χο­ΐ­δη πραγ­μα­το­ποί­η­σε νωρί­τε­ρα ο Θανά­σης Παφί­λης, κοι­νο­βου­λευ­τι­κός εκπρό­σω­πος του ΚΚΕ.

Ζήτη­σε να απο­χω­ρή­σει άμε­σα η αστυ­νο­μία από την οδό Αβύ­δου 146 στου Ζωγρά­φου και να στα­μα­τή­σει η απα­ρά­δε­κτη έξω­ση της Ι. Κολοβού.

Πηγή: 902.gr

 

Το “έπος” του Γου­έ­μπλεϊ, αφη­γεί­ται ο Αρι­στεί­δης Καμάρας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο